Vdaka vsetkym za slova chváli.Vcera som to napasovaval do trupu a prislo mi luto ked som videl ze v podstate 80percent toho vsetkeho ani nebude vidno . Momentalne sa hram s priestorom na sustavu klimatizacie a podvozky.To bude kapitola sama o sebe, nakolko som sa rozhodol urobit ho plne zatahovaci ako aj vsetky dvere dekle tiahla vsetko bude plne fukncne...len toho casu keby bolo viac
Suchoj22 píše:Skvela praca!!! Uz si vybral konkretnu masinu?
Túto fesandu zaroven chcem poprosit ludi ktory okolo nej behali,lietali,opravovali aby napisali svoje postrehy na zlepsenie a co je najdolezitejsie,rad by som otvoril diskusiu ohl.vyberu farieb na kamo.Nakolko na kazdej fotke sa mi zda odtien iny chcem najst neaku sirsiu zhodu/kompromis ci ako to nazvat aby sa to co najviac priblizilo realite.Za akukolvek radu budem velmi vdacny.
ja som teda úplný amatér ale myslím že tie farby možu byť. Ono to po finiši aj tak mierne stmavne a n fotkách to bude zase iné ,ale určite to bude špičkový model. Tak držím palec nech sa podarí.
Máš to opravdu super,já jsem si jenom všiml,že ti na levé straně kokpitu chybí páky POOM. Ve skutečnosti jsou před stop kohoutama, které jsou správně nabarveny červeně. Jenom pro informaci, možná že je už máš hotové a doplníš je později.