Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Modelforum
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Cenzura v Auto-Moto

Připomínky, náměty a oznámení ohledně funkčnosti fóra.
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Cenzura v Auto-Moto

Příspěvekod Koudy » 22 pro 2011, 07:57

Spousta z nás vůbec netuší, kdo a hlavně proč smazal příspěvky z 21. 12. v Diskusi v Auto-moto (viewtopic.php?f=11&t=7074&st=0&sk=t&sd=a&start=2475).

Když už teda máte potřebu to mazat, může tam ta aktivní guma aspoň napsat proč to maže, jaké ji k tomu vedly pohnutky? Má cenu vůbec o něčem diskutovat (urážky nebo sprostý slova jsem tam neviděl), když je to pak smazaný jen proto, že se to někomu nelíbí? Možná by admini a moderátoři měli míň využívat pozice "síly" a víc přemýšlet. A když už to smažou, tak by bylo slušností ten důvod vysvětlit.

Už jednou se do té sekce nacpal aktivní moderátor, který tam udělal víc škody než užitku, dával najevo svou nadřazenost a jedinným výsledkem byl úbytek členů.
Vzhledem k tomu, že nemám potřebu přispívat něčím, co možná už druhý den nebude existovat, tak se ptám, jak je možné zrušit registraci na tomto "svobodném" foru.
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Paddock forum
Koudy

• Odpovědět s citací

Re: Cenzura v Auto-Moto

Příspěvekod Mirek glock Říha » 22 pro 2011, 08:15

Ad zrušení registrace - stačí když napíšeš někomu z "červených" SZ . Nebo pls potvď zde že o to žádáš. Aby nedošlo k omylu pči výkladu tvého textu.

Ad "cenzura". Byla mazána nepovolená reklama a dotyčnému (jako firmě) byla učiněna standardní nabídka jako ostatním inzerentům. Chápu že seto nemusí líbit, ale o tomto nediskutujeme. Stejně tak nedisktujeme o těch "kecech" co se tam poté vyrojili.
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod F_F_F » 22 pro 2011, 08:32

Mirek glock Říha píše:Ad "cenzura". Byla mazána nepovolená reklama a dotyčnému (jako firmě) byla učiněna standardní nabídka jako ostatním inzerentům. Chápu že seto nemusí líbit, ale o tomto nediskutujeme. Stejně tak nedisktujeme o těch "kecech" co se tam poté vyrojili.

pokud je mi známo, tak dotyčný nabídku odmítl a pouze SLUŠNÝM způsobem zde v diskusi na to vyjádřil svůj názor. Ten byl spolu s ostatními příspěvky ( podle vás "kecy" ) smazán a podle informací od dotyčného mu byl dán trvalý ban bez jakéhokoliv vysvětlení. Proto bych rád věděl k jakému ZÁVAZNÉMU porušení pravidel zde došlo, protože po smazání jeho tzv. reklamních příspěvků jsem jiný jeho příspěvek, který by odporoval pravidlům tohoto fora nenašel.

Etický kodex od Radek Havelka v Pon Úno 09, 2009 12:25 pm:
Každý má svůj názor a má na něj plné právo, respektujte tedy názory ostatních. Ne vždy s vámi bude každý souhlasit, ale to neznamená, že je blbec.

Toto neplatí?
F_F_F

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Koudy » 22 pro 2011, 08:44

Diskuse o tom, že někdo porušuje pravidla sekce (který si sami uživatelé odsouhlasili), vám přijde jako "kecy"???? Bohužel je to přesně to, o čem jsem psal, někomu to přijde jako kecy a tak to smaže. A sleduju, že to není jen v auto-moto.

A co tak trocha slušnosti, co tak napsat co bylo za problém a osvětlit to, aby se pak předešlo tomu, že se uživatelé rozhodnou skončit, tak jako tomu už bylo po zásahu jednoho aktivního mazače?

Vám diskuse k problému přijde jako kecy, mě zase přijde mazání bez vysvětlení jako prasárna. Chápu, že si reJI dělal nepovolenou reklamu a porušil pravidla, pak měl kecy a dostal ban. Ale nechápu, proč bysme se o tom nemohli bavit a vyjádřit názor!? Na jiných forech přijde nejdřív varování admina, že to a to není v souladu s pravidlama nebo slušným chováním, ale ne přijít smazat a pak to odbýt tím, že to stejně byly jen kecy.

Netvrdím, že "práce" adminů a moderátorů je pohoda, ale měli by to dělat lidi, kteří jsou schopni si své úkony zdůvodnit a obhájit. Ne to smazat a pak čekat jestli se někdo ozve...
Paddock forum
Koudy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Šuma » 22 pro 2011, 08:46

viewtopic.php?f=11&p=1207066#p1207066
Vladimír "Šumák" Šuma
KPM Kaznějov
Vladimír Šuma

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 22 pro 2011, 09:23

To Koudy. Nikdy ti právo na názor nebere. Stále tu píšeš o cenzůře a chceš odejít. Problém s REJi se řešil s nim přes SZ a nemyslím že o těchto věcech musíme někomu něco vysvětlovat. Nikomu jinému do toho nic nebylo. Pokud budeme něco řešit s Tebou, taky o tom nebudeme vyřvávat do světa. Ty reakce co se tam poté objevili, byli nejen z mého pohledu nepatřičné a došlo k jejich promazání (což je právo majitelů). Mohli sme tam dát doušku, že sme to provedli (ale kdo jinej by to udělal) OK, ale na výsledku by to nic nezměnilo. Teď to tam Šumák shrnul.

BTW pokud chceš odejít z fóra, tak to napiš jasně, aby nedošlo k mýlce.
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod beaver » 22 pro 2011, 09:26

Mirek glock Říha píše:
Ad "cenzura". Chápu že seto nemusí líbit, ale o tomto nediskutujeme. Stejně tak nedisktujeme o těch "kecech" co se tam poté vyrojili.

Toto snad nemyslíte vážně ? Diskutovat se smí jen o věcech které vám vyhovují ? Ono vlastně hodně napovídá vaše motto v podpisu :
" Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím "
Obrázek

... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...

Galerie
beaver

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Koudy » 22 pro 2011, 09:47

Mirek glock Říha píše:Mohli sme tam dát doušku, že sme to provedli (ale kdo jinej by to udělal) OK, ale na výsledku by to nic nezměnilo. Teď to tam Šumák shrnul.

BTW pokud chceš odejít z fóra, tak to napiš jasně, aby nedošlo k mýlce.

Škoda, že se to tam objevilo až poté, co se na to upozornilo a co jsem se na to Šumáka ptal na icq. Pár řádků ještě nikoho nezabilo a určitě by to vyjasnilo pár věcí. S řešením po SZ nemám problém, ale pokud se to týká mazání příspěvků ostatních, kteří tam slušně diskutují, tak to problém mám. Prostě jste měli podat vysvětlení, když to jde na jiných forech (a nemyslím Nymbec), tak proč ne tady?

Možná bys mi tu registraci chtěl zrušit hned, když se na to pokaždé ptáš, ale slíbil jsem Šumákovi prezentaci jednoho modelu. Budu tě určitě informovat jako prvního, slibuju. Pak si klidně zase můžeš s radostí zmačknout DELETE.
Paddock forum
Koudy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Šuma » 22 pro 2011, 11:28

doufám, že už se to vyjasnilo a mohlo by se to uzavřít...

PS. pokud by někdo chtěl skončit, upozorňuji, že nebudeme mazat všechny jeho příspěvky, protože by pak spousta témat nemělo hlavu ani patu. Jasný?
Vladimír "Šumák" Šuma
KPM Kaznějov
Vladimír Šuma

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mirek glock Říha » 22 pro 2011, 11:44

To Beaver když nezanáte slova klasika/baviče (Miroslav Donutil) tak se ani nedivím. Víc k tom nemám.

To Koudy já nikoho mazat (banovat) nechci, ale ty tu "vyhrožuješ" odchodem jakmile se ti něco nelíbí. Na to ti řeknu jen to, že když se mě něco/nekde nelíbí tak se podle toho zařídím a nekecám o tom.
Mirek glock Říha

• Odpovědět s citací

Příspěvekod beaver » 22 pro 2011, 11:51

Mirek glock Říha píše:To Beaver když nezanáte slova klasika/baviče (Miroslav Donutil) tak se ani nedivím. Víc k tom nemám.

Takového klasika neznám,jest-li to je pro vás klasik.Tak já už k tomu taky nic nemám.
Obrázek

... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...

Galerie
beaver

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Koudy » 22 pro 2011, 12:18

Glock: máš SZ, tvoje lhaní můžem rozebrat tam :D
Paddock forum
Koudy

Odeslat odpověď

Zpět na Modelforum