Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Zimní Tiger I

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Příspěvekod Hammer » 08 lis 2006, 12:00

Pantere rovněž gratuluju. Osobně jsem rád, že to, co jsem Ti poradil a co jsi udělal, zabralo a že to skutečně je tak, jak říkám. Máš někde fotky té zimní kamo, která vyhrála a fotky dvou modelů, které skončily ve Tvé kateorii za Tebou? Rád bych se přesvědčil, jestli porota hodnotila méně patiny jak říká Štěpán a Jirka, nebo dobrý scénář bez ohledu na patinu.

Petře, tak tu jedlou sodu jakožto sníh sypal ten Veveřák přímo na čerstvý lak. Když chceš dělat větší souvislou vrstvu, musíš dát laku více. Nedoporučuje se Hercules nebo to, kde je voda. Jiné sloučeniny a jejich reakci se sodou neznám.
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
gen. Georg S. Patton, velitel 3 US Army v Evropě
Hammer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 08 lis 2006, 13:46

Tigřík je krásný!!
Patina je OK pokud je jako "příběh modelu" bráno v potaz další značné použití. Což je vzhledem k Wittmanově stroji více než logické. Mě se líbí hodně!! Ze sta možných bych dal tak 90,.....čeho???! :grin:
Dolin
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod panther » 08 lis 2006, 13:54

Hammer píše:Pantere rovněž gratuluju. Osobně jsem rád, že to, co jsem Ti poradil a co jsi udělal, zabralo a že to skutečně je tak, jak říkám. Máš někde fotky té zimní kamo, která vyhrála a fotky dvou modelů, které skončily ve Tvé kateorii za Tebou? Rád bych se přesvědčil, jestli porota hodnotila méně patiny jak říká Štěpán a Jirka, nebo dobrý scénář bez ohledu na patinu.

Petře, tak tu jedlou sodu jakožto sníh sypal ten Veveřák přímo na čerstvý lak. Když chceš dělat větší souvislou vrstvu, musíš dát laku více. Nedoporučuje se Hercules nebo to, kde je voda. Jiné sloučeniny a jejich reakci se sodou neznám.

Díky za pochvalu, fotky sem dyštak dám večír, nějak nestíhám, a musim říct, že ten model co vyhrál, byla naprostá špica, lepší zimní kamo jsem fakt ještě neviděl.
panther

• Odpovědět s citací

Příspěvekod panther » 08 lis 2006, 15:32

Tak tady je ta fotka. MYslim, že tento model vyhrál právem.
Přílohy
zimní kamo.JPG
panther

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hammer » 08 lis 2006, 15:41

Nádherně zasněžené pásy, ale proč to má odřeny (viděl jsem nenatřené, to jo) všecky hrany? Ta boční hrana toho prostoru pro osádku je zcela nesmyslně odřená, stejně jako víko na kořenu kanónu a tak by se dalo pokračovat. Prostory na vrchu prostoru pro osádku jsou naopak sice zešedlé, ale viditelně nikým napoužívané. Musím na rodičák....
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
Hammer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DeadReichEsprit » 08 lis 2006, 16:19

nic proti ale vždycky se ti něco nezdá :wink: ...tohle je modelařina :)
Libor Dombrowski 17let
rozestavěno: Stug III G 1/35 a 1/72 viewtopic.php?f=58&t=27433&start=0
a kupa dalších nepublikovanáých modelů :)

[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
DeadReichEsprit

• Odpovědět s citací

Příspěvekod panther » 08 lis 2006, 16:22

Hammer píše:Nádherně zasněžené pásy, ale proč to má odřeny (viděl jsem nenatřené, to jo) všecky hrany? Ta boční hrana toho prostoru pro osádku je zcela nesmyslně odřená, stejně jako víko na kořenu kanónu a tak by se dalo pokračovat. Prostory na vrchu prostoru pro osádku jsou naopak sice zešedlé, ale viditelně nikým napoužívané. Musím na rodičák....

No nic proti tobě, ale já dokázat alespoň něco podobnýho, tak skáču metr vysoko, fakt v reálu to byla třída.
panther

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hammer » 08 lis 2006, 21:14

To je nad zakázané všímat si? Zdaleka ne všude něco vidím, příklad je T-72 kolegy L136 nebo jaký to má nick.
Neřekl jsem přece, že to není krásné, ale že je to udělané nesmyslně a nelogicky.
Hammer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod 136L » 09 lis 2006, 00:49

Jen si všímej, koukej, to je dobře, apsoň můžeš pomoci. V Nymburku jsem nebyl, ten tank jsem viděl jen na obrázku jako ty, ale koukám na to a asi máš pravdu - jako obvykle, když ti teda neuletí měřítko modelu :D . Btw, ten nick je 136L - podle mýho miláčka, to je totiž Favorit 136L - je z něj krásně černej vyjetej olej, ten co je s jeho pomocí patinovaná ta T-72, nebo je na plotě u Východní fronty, panther je totiž můj brácha.
136L

• Odpovědět s citací

Příspěvekod panther » 09 lis 2006, 06:08

Hammer píše:To je nad zakázané všímat si? Zdaleka ne všude něco vidím, příklad je T-72 kolegy L136 nebo jaký to má nick.
Neřekl jsem přece, že to není krásné, ale že je to udělané nesmyslně a nelogicky.

Samozřejmě, že není,, já jen chtěl říct, že celkový dojem byl naprosto skvělý a navíc, oprávněná kritika je vždy vítána.
panther

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky