Moc povedený včetně figurky a podložky ,jen mi celkový dojem kazí ten kýbl na předním háku (přimlouvám se za odstranění).Nevím jestli je to můj problém na PC, ale fotky jsou hodně velké a tím pádem neostré . Vítej na MF a jednoznačně .
Pěkná viněta, stavba čistá, patina vyvážená . Trochu mně nahlodává pochybnost ta tříbarevka (nikde jsem neviděl fotku v takovém provedení), ale neříkám rezolutně, to ne. Jinak malá poznámka, chtělo by to dobarvit zadního notka.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
ahoj ahoj ahoj - tak po dlouhé době máme hotovku ! to se oslaví !!! povedené povedené - hlavně teda ten obličej - to spolu musíme sednout ke stolu a ještě to probrat . Jinak sem rád , že nedudu vymetat soutěže sám ale že už na to budeme aspon dva co se týče modelu tak povedené - ostatně už sme o něm mluvili ... p.s. přístě si pořiď LT 38 v českých barvách - ty vlastenče a ještě jedno p.s. dodělej tu 190ku Pardubice se blíží !
Dost dobrý. Ani jsem netušil, že se ty Pz.Kpfw. 38 (t) dočkaly v německých službách roku 1943 a tím i přechodu na evropskou žlutou. S tím souvisí i ta lodička tankisty, kde je už proti předpisům té doby to růžové lemování ve tvaru obraceného V. Ale to je opravdu detail a navíc předpisy a realita jdou vždy mimo sebe... Prostě a jednoduše jako celek: 3X
všem vám moc děkuji za komentáře,jsem rád že se model líbí ani sem nečekal tak dobré hodnocení.Co se týká noteku a antény tak to už je napraveno (všiml sem si toho při focení),kybl už je v koši.Kamo je dělaná podle návodu ve stavebnici.
super , model se mi moc líbí a jelikož se chystám pořídit Lt - 38 tak se ptám Jak se ti Trumpetr stavěl ? Jsou nějaký záludnosti ? Tmelení atp.? díky za odpověď
model se stavěl dobře,tmel sem nepoužilale na spoustě dílu byla stopa po dělící rovině. Nejvic mě daly zabrat pásy(na každým článku čtyři nálitky),ale nebylo to nic strašnýho.