Naposledy upravil petrLn dne 18 lis 2011, 09:53, celkově upraveno 1
síra píše:Jinak se k tvému předešlému příspěvku nehodlám vyjadřovat , protože se mi slušně řečeno nelíbí a jsi tak trochu mimi mísu .
síra píše:PetrLN : Asi si to četl špatně . To , že se jedná o setkání modelářů kde je soutěž to vedlejší a že se v žádném případě nejedná o MS (oficiální , či neoficiální) tu napsal zcela někdo jiný než ten komu bylo v Telfordu ublíženo . Nikdo nikomu nechce ubírat nějaké zásluhy . Každý úspěch na mezinárodní scéně je úspěchem nejen dotyčného , ale celého českého modelářství .
Jinak se k tvému předešlému příspěvku nehodlám vyjadřovat , protože se mi slušně řečeno nelíbí a jsi tak trochu mimi mísu .
Hančár Ladislav píše:síra píše:Jinak se k tvému předešlému příspěvku nehodlám vyjadřovat , protože se mi slušně řečeno nelíbí a jsi tak trochu mimi mísu .
Vobec to nieje mimo misu a Petr PRESNE vystihol posobenie ceskej vypravy v Telforde a dianie po,PRESNE.
skka píše:Hančár Ladislav píše:síra píše:Jinak se k tvému předešlému příspěvku nehodlám vyjadřovat , protože se mi slušně řečeno nelíbí a jsi tak trochu mimi mísu .
Vobec to nieje mimo misu a Petr PRESNE vystihol posobenie ceskej vypravy v Telforde a dianie po,PRESNE.
Zas tak úplně bych nezevšeobecňoval. Z české výpravy byl po mladých nejvíce slyšet (když už si potrpíte na rozdělování)slovenský element. Dokonce posunem na mnohem vyšší levl, protože, paradoxně, medaili získal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků