Zdravím. Sháním podklady na tandemový vlek dvouosý valníkový (nejlíp Schwarzmüller, ale ono je to v celku jedno) Nafotit a většinu naměřit pro mě není problém, jde mi spíš o plány, výkresy, nejlíp výrobní dokumentaci. Kdyby někdo něco měl, prosím poslat SZ. Děkuji
Scháním výkres na kabinu Tatry 111R -hranatá kabina s negativním úhlem předních skel. Ještě by mě moc pomohlo ,kdyby měl někdo něco na autojeřáb hsc-5a/první výrobní provedení/hlavně základna jeřábu.. a taky bych byl mooc vděčnej za schéma vedení lana v rameni . Všem moc díky j.procingr@seznam.cz
Dík . Nevíte někdo prosím o nějakým tom výkresu na kabinu.. Sice jsem zakoupil VaV ale od prodejce mi přišla poškozená-vinou nedostatečného zabalení . Obálka na CD je fakt málo tak ted řeším reklamaci ale vzhledem k blížícímu termínu odevzdání uvažuju o skratchu kabiny a naroubuju to na čumák z hauleru.
Haulerácký čumák je velmi kvalitně odlitý a mám ho doma takže bych upravil jen tvar nárazníku a dodělal takovou tu kostičku na blatníku a VaV jsem viděl jen jednou - to když mi došla ta poškozená kabina a abych řekl pravdu .Nemám rád bilý kov a nelíbila se mě kvalita odlití.
Srdečne vás zdravím. Chcem poprosiť o pomoc pri zháňaní podkladov na tento model. Našiel som ho pod označením 5133 a 5131. Nedarí sa mi zohnať pohľad (schéma) na podvozok. Hlavne ma zaujíma uchytenie rezervného kolesa a úprava korby pre toto koleso. Budem vďačný za každú pomoc. miben
Jinak je to známé taky jako Bullnose Peterbilt 1953. Je to krásný auto ale na netu na něj moc není, hodně jsem na něj sháněl, protože to bylo k dispozici jako resin.
Jo jo,jako resin to existuje.Viděl jsem to na E-bay za 100 dolarů .Ty kjávo to nemám ani nedám.Radši si to udělám po svím.Přece jen ,ale nějaký rozměry by se šikly .Pavel