Páanové díky za ohlas jsem rád že se ten šrot líbí... je to vlastně první MS kterej zkouším nechat tak nějak pořádně zreznout (pojízdná prodejna to bylo spíš jen barvení) tohle už je pro mě něco ůplně novýho a je fajn že se tu na foru dá najít spousta návodu rad a inspirací... jako když si člověk dá práci to tu prolýzt a pročíst tak zhruba ví jak co by se mělo dělat... ale horší je to už ve skutečnosti když to zkusí aplikovat na modelu ..... Jednu věc jsem už zjistil , vyplatí se nespěchat a klidně to odložit na druhej den....
Akorát furt nevím jestli to je 100 bo 110, ale jelikož sem zapoměl udělat na boku to víčko od ostřikovačů ...tak to snad asi bude 110 ale to zase nevím jestli i 110 měli ty rohový boční skla ... a přední masku už mám zbroušenou na mřížku jako od 100 ...
Ne ee, na stodesítkách byly obě verze oken. Jak ty rohový tak i ty boční. Nehledejte v tom smysl, v kabinách na Liazkách byl vždycky trochu zmatek - že má auto rohový okna a nebo nemá, podle toho se u Liazu nic nepozná. Mám tři a každej má kabinu jinou.
Nehledejte v tom smysl ,to se mi líbí.Jednou mi jeden známej líčil jak jeli do Liazu myslím pro nějakej díl na nápravu a tam je odpálkovali se slovy-joo pánové tohle je Rába a to už tu nevedem.Pokrčili jen rameny a se slovy "aby se v tom prase vyznalo" vyrazili 200km zpátky k domovu.Pavel