Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Soutěže, výstavy a ostatní akce
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

MODELLBRNO 26.6. ´10

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: MODELLBRNO 26.6. ´10

Příspěvekod Tomáš Matyska » 19 čer 2011, 16:38

Jak píše Vlado, auta byla famózní. A nejen plastiková, ale se mi i ta hromada formulí, vyrobených z papíru =D> =D> =D>
Já tě něco řeknu: Neříkej mi nic!!!
http://www.kpmkaznejov.com/
https://www.facebook.com/lepiMteam/
Tomáš Matyska

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matwej » 19 čer 2011, 17:18

Krásné fotky ještě hezčích modelů. =D>
škoda ,že jsem nemohl :( :(
Matwej

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aress » 19 čer 2011, 17:42

Vladimír Begera píše:...Trosku som bol prekvapeny, ze pri takom pocte modelov udelila porota len tri ceny (teda ak sa nemylim)
Ja som v niektorych nabitych kategoriach lietadiel, kde sa pocet modelov blizil k 40, ich udeloval viac...

Obtížná je "práce" poroty obzvlášť když má mezi 5 (pokud si dobře pamatuju) kategorii rozdělit 15 (opět doufám že mě paměť neklame :- ))) ocenění.
I při nejlepší vůli se nemůže zavděčit všem.Bejt to na mě tak soutěžení zruším úplně (a teď to opravdu není tím že do nich sám nemám co dát :- )))))) protože vždy je tu nebezpečí že se to po soutěži zvrhne někam,kam to nikdo nechce...
Aress

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Maverick117 » 19 čer 2011, 17:53

Ján Hanuska píše:Mýliš sa, Hugo sa tento rok nezúčastnil. Model je z maďarska ak si dobre vzpomínam.

Škoda, ale už som ho aj dávno nevidel asi má kopu povinností :(
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
Maverick117

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Begera » 19 čer 2011, 18:15

Aress píše:
Vladimír Begera píše:...Trosku som bol prekvapeny, ze pri takom pocte modelov udelila porota len tri ceny (teda ak sa nemylim)
Ja som v niektorych nabitych kategoriach lietadiel, kde sa pocet modelov blizil k 40, ich udeloval viac...

Obtížná je "práce" poroty obzvlášť když má mezi 5 (pokud si dobře pamatuju) kategorii rozdělit 15 (opět doufám že mě paměť neklame :- ))) ocenění.
I při nejlepší vůli se nemůže zavděčit všem.Bejt to na mě tak soutěžení zruším úplně (a teď to opravdu není tím že do nich sám nemám co dát :- )))))) protože vždy je tu nebezpečí že se to po soutěži zvrhne někam,kam to nikdo nechce...

ked nad tym rozmyslam, viem preco tu vznikol a zrejme vzdy vznikne tento "problem". V lietadlach je plno kategorii a niekolko ich nebolo vobec obsadenych - tieto ceny potom bolo mozne udelit navyse v silnych kategoriach. (ak si dobre pamatam, z cca 20 kategorii co som hodnotil minimalne tri boli bez modelov, v dalsich dvoch boli len dva a sa zlucovalo)
Mas pravdu, ze toto nehrozi pri piatich kategoriach auto-moto. Budem to konzultovat s Brnakmi, pripadne chalani skuste navrhnut navysenie poctu kategorii ich dalsim delenim.
BEGI
https://scaledstuff.com/
http://scaledstuff.blogspot.com/
http://www.kpmbratislava.sk/
Vladimír Begera

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Eis » 19 čer 2011, 18:27

Tohle ModellBrno bylo asi nejlepší, co kdy bylo - teda aspoň z mého pohledu.
Po 5 letech jsem přivezl model (už to fakt chtělo :D ) a s klukama jsme si dobře pokecali.

Díky organizátorům za skvělou akci, škoda , že příští rok nebude :(
Petr Eis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aress » 19 čer 2011, 20:19

Vladimír Begera píše:ked nad tym rozmyslam, viem preco tu vznikol a zrejme vzdy vznikne tento "problem". V lietadlach je plno kategorii a niekolko ich nebolo vobec obsadenych - tieto ceny potom bolo mozne udelit navyse v silnych kategoriach. (ak si dobre pamatam, z cca 20 kategorii co som hodnotil minimalne tri boli bez modelov, v dalsich dvoch boli len dva a sa zlucovalo)
Mas pravdu, ze toto nehrozi pri piatich kategoriach auto-moto. Budem to konzultovat s Brnakmi, pripadne chalani skuste navrhnut navysenie poctu kategorii ich dalsim delenim.

Ani ne tak další navýšení počtu kategorii,i když třeba by stálo za to nějakým způsobem odlišit tvrdě naleštěná auta a "vraky" (tohle berte jen jako technické označení protože mě teď nenapadá vhodnější) když už něco dělit.
Jinak civilní/závodní si myslím stačí.Vím že u vás jdete ještě dál,ale to se mě už moc nelíbí což uznávám je můj problém.
Problém v Brně nastal asi hlavně v kategorii civilních aut,tam se toho sešlo tolik že něco vybrat...a tam dostalo "cedulku" více než jen tři auta?
Aress

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš Peřík » 19 čer 2011, 20:48

Rád bych poděkoval Michalovi a dalším, za pomoc s oceňováním modelů. [-o< ;-I
Připomínky vítáme a hlavně ty negativní, ať neusneme na vavřínech :grin: :grin: .
Pro další ročník by toho místa mohlo být trochu víc (ale už vidím komentáře, že vystavených 100 aut na 100 metrech vypadá jako by tam nic nebylo :mrgreen: :mrgreen: ). No uvidíme.
Každopádně po naprosto skvělém MOTO sigu, by se mohl povést i nějaký ten autařský. :wink:
Královec Čechům!!
Aleš Peřík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aress » 19 čer 2011, 21:27

...

[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

Aress

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 20 čer 2011, 09:07

Vzhledem k tomu, že většinu podobných akcí stíhám jen s dětmi, tak mám málokdy čas nasát náladu akce. Tentokrát jsem děti odložil alespoň během části akce u příbuzných, takže jsem měl konečně po dlouhé době klid a čas. Bohužel, ne na všechny, sakra, mrzí mě, že jsem nesplkl s Aressem, ale to vyřešíme zase někdy mimo soutěžní akce. Zase byla chvíla s masterem, který se přijel taky na chvíli podívat. Shodnu se s ostatními, už dlouho jsem se nezúčastnil podobně pohodové záležitosti. Ano, byl jsem na akcích, kde jsme dobře popovídali, ale nebylo nás tam tolik. Tady byla na naše poměry masivní účast, zároveň dobrá nálada. Po letech mne potěšilo, že všechny lidi z fora stále neznám a tak jsem je mohl na místě osobně poznat. Motorkáři se vyznamenali, jsem rád, že jsem je mohl podpořit, i když u jejich stolu jsem se zastavil vlastně až závěrem, tak snad prominou...
S místem na stolech bych to toleroval, jak píše beaver, nejde o život..., ač ve chvíli, kdy jsem přijel 15 minut po deadline jsem našel na stolech přesně 3 místa pro své modely(přesně tolik jsem potřeboval), to pořadatel těžko vždycky dopředu odhadne. i tak KPM Brno zaslouží pochvalu za to, jak dokáže spojit gigantismus s absencí nervozity a s pocitem pohody.... To mi skoro hlava nebere.

Klukům, co hodnotili nezavidím, hlavně v osobních autech to bylo k nevybrání. Sám mám zkušenost, občas taky někde "pískám", je to hrozné vybrat všechny, co si cenu zaslouží. Však si taky zaryli, že raději soutěžím, než bych hodnotil :-).

Počet udělených cen jsem nesledoval, jen vím, že v závoďákách došlo na 4 ceny. Vím to hlavně proto, že v této kategorii asi opravdu nebyla žádná křeč kolem výsledků. Ještě nikdy jsem nezažil tak uvolněné a vysmáté přebírání cen. Na poslední chvíli jsme během uvolněného pokecu zaslechli "volat naše jména" :-), málem jsme to zmeškali. Slávu jsem musel pro cenu nahnat, cestou se přidával Begi se slovy "...a za čo to je?" a na podium jsme slibovali, že ještě pošleme Madishe, jen co ho najdeme :-). Jen mi od soboty vrtá hlavou, jestli Sláva měl ten krigl na podium s sebou :-k (ale stejně vypadal tak střízlivě, že to bylo 100% Pito). Dívat se na tuto dekoraci nezúčastněný, tak si myslí, že jsme všichni jak veveričky...

Kluci, rád jsem se seznámil, rád jsem vás viděl, Michale a další, díky za fotky, a díky všem, co akci organizovali nebo co pořadatelům jinak pomohli. Za dva roky nashle...

P.s.: Jo a ten Sig jsem ochotný pomoci organizovat, jestli tady ještě budu...
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 20 čer 2011, 09:13

P.p.s: Kluci, ještě jsem četl tu debatu před akcí... To je furt: Nestíhám, dokončuju na poslední chvíli, ale stejně ještě máte čas sedět u počítače a kecat 8) :-D :D :grin: :lol: Hezký den... :!:
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Pokorný » 20 čer 2011, 11:22

No já bych si to dovolil shrnout. Mistrovskej model vypadá jinak! :grin: :grin: :grin:

Ale vážně Brno super akce i modely a k Slávovi jediné. Poté co schytal kritiku na téma jeho výkonu v železniční křižovatce vs paní pokojská, tak bych to viděl asi takle, celou domu chodil s kríglem v ruce, v něm zvětrané pivko a občas brčkem dohnal pěnu, jen aby si zachoval svoji image protřelého pivomila. Každopádně kdo si všiml od jaké značky je ten půlitr a co v něm je načepováno za značku ví své! Zkrátka to se nedělá! :grin:
Naposledy upravil Jirka Pokorný dne 20 čer 2011, 17:39, celkově upraveno 1
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Jirka Pokorný

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 20 čer 2011, 13:26

Týýý wo... Jirko, ty máš pravdu, já našel tuhle fotku, to fakt furt ten samej krigl! [-X

download/file.php?id=612202&mode=view
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Pokorný » 20 čer 2011, 17:38

To píšu, ne?! Normální šméčko na lidi! :-D
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Jirka Pokorný

• Odpovědět s citací

Příspěvekod beaver » 20 čer 2011, 19:57

Jj potvrzuji když jsme se viděli ráno poprvé a pak před vyhlašováním tak hladina byla stejná :grin: Někdo má prostě rád větrák :P
Obrázek

... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...

Galerie
beaver

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Soutěže, výstavy a ostatní akce