Na rychlý téčko je ta Zvezda dobrá, ale model je holej jak dětská prdelka, žádný madlo, držák, detail navíc. Stavba standardně dobrá a povrchovka také včetně podložky.Gratulace k dokončení. Ten pajďulák je Němec nebo Rusakov?
Díky moc Honzo,mne o to išlo,čistá línia a nejak som sa ničím nezaťažoval,proste oddychovka..Figurka je Nemec pri opustenom Téčku,asi mechanická závada
Mne sa páči tak ako je, v jednoduchosti je krása. Mám niekoľko foto, kde je konkrétny model T-34 bez označenia, bez zábradlí......všetko záleží od obdobia a továrne, ktorá daný tank vyrobila. Za mňa fešák Braňo ja si naň brúsim zuby tiež,ale musím si ho najprv kúpiť
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
S těmi madly a držáky jsem to nemyslel tak, jako, že se na to Braňo vyprdnul, ale, že tyhle verze byly prostě takto holé. Braňo ta spodní T 34 má jiné pásy.
Honza: Ja som to ani tak ani nemyslel akože kritizuješ Braňa To bolo mierené na obhajobu výrobcu, že sa na nič nevyprdol, proste zobral za predlohu vz.1942 takéhoto vzhľadu. Ostatne madlá bývajú v stavebniciach aj tak hrubé, takže treba vyrobiť nové keď už.
Braňo: Tá posledná mašina sa aj mne páči, hlavne kôli skorým pásom a tzv. laminátovej veži. Možno jedného dňa si ju spácham.