tak tak 53. bola riadny obor...skot ro bude 60. s dakym tym stealth paketom...a mozno my tu dumeme co to je a bude to bud daka totalna blbost alebo novy stealth vrtulnik....
Lietadlo je len to čo má nápis NAVY a hák pod prdelou...
Na internetu se už objevil možný vzhled vrtulníku havarovaného v Pakistánu, jedná se však pouze o malířovu představu (what-if), nikoliv o skutečnou podobu stroje.
Tak si taky zašpekuluju k vrtulníku z Usámovy zahrádky - nemohl by to být upravený S-76? Nějaký třeba MH-76 a ke všemu vyrobený v Aeru. To už by se ale vykecalo... Každopádně se musíme nechat překvapit, co tam bylo. A zítra nám o tom asi neřeknou.
Mě přijde divný, že by tam nasadili nějakou novou verzi UH-60, nebo snad dokonce úplně nějaký nový vrtulník, který nikdo nezdá. Celý s tím Usámou je to takový podivný, jenom jestli to není celý nějakej podvrh.
Na celou akci mám svůj názor. Řekl bych, že původní plán byl takový, že měly zaútočit dva "stealth" vrtulníky. Stealth byl použit proto, že se amíci báli, že pokud zachytí přilétávající vrtulníky pakistánský radar tak by mohl Bin Ládina někdo varovat. Budova byla ve městě, na to aby se ztratil stačilo varování 5 minut předem. Stealth měl i tu výhodu, že pokud by Bin Ládin nebyl na místě, mohli se američani stáhnout a vše popřít, na radaru by přece nikdo nic neviděl, akce navíc proběhla v noci. Poté co došlo k havárii jednoho z vrtulníků, vyrazila z Afghánistánu záchranná jednotka tvořená dvěma Chinooky MH-47. To už se jednalo o krizovou situaci a už nebylo co tajit. Proto se ani nedivím všem těm zmatkům, jelikož vlastně došlo k selhání původního plánu a útočná jednotka musela být zachraňována.
Teda že by lítal po světě nějakej echt novej "neviditelnej" mixer a nikdo ho v dnešní době netu nedokázal identifikovat...to je panečku tajemný téma. Aby to nakonec nebylo to hlavní z celé akce. Jdu kouknout na novinky Revellu, jestli tam nemaj nějakej "Stealth Helicopter"
Apokalypsa. Nevíte, co to bylo za vrtulník a komu patřil? Je to u nemocnice, záchranka?
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]