Zdar, jako celek se mě líbí, pěkně opršenej a zaprášenej. Akorát odřeniny možná menší, ale sám je neumím tak mlčím. Na těch pásech to vypadá jak žabinec, to bych utlumil, tu řvavou zelenou. A zdá se mě , že máš otisk prstu na levé straně věže po náhradníma článkama. Ale jinak pěknej panter.
Děkuji moc chlapi za názory,otisk opraven a přiznám se že tu trávu jsem neměl před focením upravenou,ale i to se stalo a taky už je zaprášena.Dnes ještě upravím podložku od kolegy modeláře,takže se snad moc nenadřu a snad se mi povede udělat ještě nějaké fotky.
Jako celek pěkné, decentní. Odřeniny se mně líbí, ale abych byl upřímný tak ta maskovací síť moc ne, chtělo by to něco jemnějšího (menší oka) a možná i trochu nevýraznější odstín zelené, to ale může být fotkama. Původně jsem chtěl zkritizovat i tu trávu na pásech, ale pak jsem viděl fotky po úpravě a tam už to vypadá dobře. Celkově chválím. Můžu se eště zeptat, vzhledem k otevřeným poklopům na věži, je tam i nějaký náznak interiéru?
Boužel interiér není,proto musím dokoupit osádku a ještě uvnitř věžě udělat náznak základního interiéru kde bude vidět,co se sítě týče je to org.v měřítku 1:48 teď nevím přesně tu firmu,jen jsem ji trošku upravil posypem.Jinak díky za příspěvek.
Ahoj a díky všem za příspěvky,figurky boužel zatím sháním,nějaké mám v oku na obchod.válka,ale boužel nic není skladem,snad na soutěži v Kopřivnici se něco namane a pokud zdraví dovolí vezmu tam i Panthera.