zdravím. Model za 5 eur od ochotného obchodníka z prešova. Návod trochu ale inak bola stavba vcelku pohodová.Model inšpirovaný skutočnou fotkou uralu z televizného štábu ktoru som si však samozrejme trošku prisposobil figurka preiser + magic sculpt v pomere 50:50. podložka z plastu a miliputu. vsetko farbené akrylom.
vdaka pani, som rád že sa páči. čo sa týka tej prednej nápravy tak neviem prečo ale mne sa pači ked su auta trocha padnuté na zadok tiež je to sposobe tosku aj tým, že nakladaček stojí jednym kolesom na obrubníku.Tu eurovku som potom použil už len z dôvodu, aby som mal na modely použité aj kovové doplnky.
Na můj vkus vypadá moc " smetišťově ", ale Rusko je země neomezených možností, třeba je to tak běžné..... Jen bych vytkl a možná že se mi to jen zdá, že fotka zkresluje, a taky že oko mé už nemá ostrost jestřába, ale zdá se mi křivé levé přední střešní okénko. Ale třeba je to jen zdání....... Nenech se odradit. perfekcionalista Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
ešt raz veľmi pekne dakujem za slova chváli. Ja sám tu už veľmi modely nestíham komentovať a preto si o to viacej cením že vy si nájdete čas a niečo mi tu prihodíte.
Čo sa týka okienok(nielen predného ľavého) tak tie su asi najslabšou časťou stavebnice a profíci ich určite nahradia novými. To ma však nijako neospravedlňuje že na mojom modely sú naozaj možno trocha krivo