Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Petře, pokud obchod klapne, tak tu budeš mít i model koně. Michal
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Po nastudování potřebných úprav stavebnice ICM na potřebnou verzi P-51 sebekriticky odstupuju s daným projektem z deathmatche (stavět ho průběžně budu, ale nejspíš nestihnu). Na druhou stranu dorazily Eduardí overtreesy a Armycastí dekály, takže ICMku nahrazuju těmito dvěma poníky: 1:48 P-51D-20NA Mustang, No.31, 116. tajeset IDF 1:48 P-51D-30NA Mustang, FAG-342, Gruppo aerobatico "Los Cofres"
Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun! ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Tak já bych si s dovolením také dal a jednou snad tu smůlu prolomit musím a snad je na Mustanga vhodná doba, jinak ta krabice zapadne do řady nepostavených, dloooouhé….. řady
ale mám chuť na něco v zelený, takže:
1/48 P-51D-5 Eduard s/n 44-13783, Lt. Irving Snedeker, 364th FS, 357th FG, 8th AF, Leiston, Velká Británie, duben 1945
Tak se přihlašuji taky. Bude to koník, ze kterého bude mustang. Snad se povede.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Taky se opožděně přihlašují s Mustangem Mk.III Revell 1:72 316 polská sq. RAF a rovnou se zeptám jestli by někdo neměl plonkovní kabinu Malcolm Hood v 1:72.