Zdravím,
původně jsem chtěl nastoupit do "rozjetého vlaku" až 1.12. aby to bylo správně Death... Nicméně vzhledem k tomu, že budu lehce řezat do Tamky, což už je samo o sobě "zvěrstvo" tak si dávám pro jistotu menší náskok.
Plánuji postavit průzkumnou verzi Mustanga létající ve Švédsku. Tyto Mustangy vznikly instalací kamery do zadní části trupu stíhací verze. Obnášelo to vytvoření aerodynamického krytu a krytek na trupu. Umístění kamery je totožné s USAF verzí F-6 ale vypadá to jinak kvůli velikosti typu kamery. Důvodem proč se Švédové rozhodli pro úpravu a ne nákup verze F-6, nebo více Spitů 19 byla potřeba mít stroj schopný zastávat jak roli ozbrojeného stíhače, tak i průzkumníka. Dosluhující J-26 (P-51) s poměrně slušným doletem se přímo nabízely.
Za marking jsem vybral stroj č.6 ozdobený na koncích křídel šachovnicí. Přemýšlel jsem jak zvládnu tvorbu kamery, kde musím naznačit prosklení. Vše je docela malé, takže jako nejlepší možnost jsem vyhodnotil tvorbu kopyta a výrobu acetátového krytu, kde to prosklení jednoduše vymaskuji.