Tak jsem začal. Letos to bude hlavně o účasti, naplanovali nám do prosince nasazení tří produkcí takže času velmi pomálu. Jinak, změna kamufláže, profipack, kamo D
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
No, po tom obrázku s invazáky jsem se chtěl zeptat, jestli budeš dělat pole na znak. Nezeptal jsem se, a už to vím. Chci dělat zelenýho D-5 s pruhama, kde je to totéž, a bude to chtít masku na obrys označení. Filip - to si nemyslím, nalepit dekál bílej dekál na takovou zebru je dost jasný výsledek.EDIT - i když koukám znovu, ono to prosvítá i na černé ?!
Ano, to je nevýhoda nové technologie kterou tiskne Eda. Vrsty jsou tak tenké že i tmavší barvy mohou prosvítat na různobarevném pidkladu. Tady je ale asi i vada tisku. To co reklamoval Vacátko na IB. Pod modrou zapomněli dát bilou. Následně to u dalších tisků opravili.