Mariánské Lázně také děkují za parádní zahájení modelářské sezóny, velmi pěkné prostory, modelů ve vysoké kvalitě plno a restaurace v místě konání také na jedničku. Byli jsme poprvé a myslím že ta 3 hodinová cesta stála za to. Za kpm Mariánské Lázně Michal
Pohodový start do roku 2020. Díky za to, že jsem mohl jménem KPM Česká Třebová u Vás předat VÝVOZNÍ cenu plk. O. HRUBÉHO DFC. S Hrubého Spitem ji získal pan Jiří ZELENÝ z Bněnce.WINGS UP! Pepek Zavřel KPMCT
Většina modelářů bere tuto tradiční soutěž jako zahájení nové plastikářské sezony. Bereme to tak i my v klubu. Takže na soutěž vyrazila naše skupina v počtu čtyř stávajících členů, jedné už skoro členky a jednoho malého budoucího člena. Na místě nás překvapilo veliké množství modelář a modelů. Opravdu paráda. Bylo se na co koukat. Bylo s kým si povídat. Pak na dvě hodiny do Aquaparku, který přímo sousedí s vystavní halou. To byla paráda. Vlnobytí, teplo, dobrá káva. Pak zpět na výstavu a vybrat modely hodné naší vyhlášené ceny pro mladé nadějné modeláře s názvem Mládi vpřed! Byl vybrán jeden letoun a jeden tank v kategoriích žáků. Ceny jsme předali v rámci celkového vyhlašování vítězů. I nám se zadařilo. Škoda, že diplomy nejsou podepsané. Ale chyba se stane.
Děkujeme všem organizátorům a pořadatelům za opravdu příjemnou sobotu. Akce se povedla k naší plné spokojensoti. Prostory pro modely i prodejce jsou dostačující a příjemné. Zvýšilo to dramaticky kvalitu soutěže. Tak opět za rok. P.S. Nechci rýpat, ale možná by to chtělo konečně popřemýšlet o změně moderátora vyhlašování.
švihy píše:P.S. Nechci rýpat, ale možná by to chtělo konečně popřemýšlet o změně moderátora vyhlašování.
Nechci rýpat, ale Vaše poznámka pronesená před plným sálem na jeho účet nebyla zrovna dvakrát taktní. Osobně si vážím každého, kdo se tohoto úkolu zhostí a od případných překeců odhlížím, ne každý je povoláním konferenciér.
To, že upozorním na to, že každý nemůže být moderátor, nemá nic společného s tím, zda si ho vážím nebo ne. Vážím si ho za to samé co vy. Přijde mi lepší na to upozornit, než poslouchat v sále šeptandu. Jde mi o pana kolegu. Za organizátory může moderovat kdo chce, ale právě, že vím, co je s podobnou akcí práce, se mi nelíbí úsměšky a poznámky od ostatních. Takže takto to je. Stejně jako se mi nelíbil slabý potlesk na konci organizátorům. Mohl jsem si dlaně uplácat, ale stejně to bylo nefér. Nechme to být. Doufám, že jsem se nikoho nedotkl. Pokud ano, klidně se omluvím.