Děkuju, zatím to jde. To nejhorší teprve přijde. A to vystříháváni těch vaku skel a nasledné lepeni z venku. Nikdy jsem ještě tyhle vaku skla nedělal. Takže z toho mám docela respekt a obavy. Ale vse je jednou poprvé. Dnešní progres : Asi zatím TOP v jednosložkových lacích. Dostal jsem ho na test a musím říci že zatím nejlépe nafoukaný lak jaký se mi zatim povedl. A tak první vrstva laku na kastli. Nafoukaný smoke na karbonech .... A začalo se makat na bugynce ... Víkend před námi a spánek je promrhaný čas .. A tak hodin na modelaření bude dost, tak jsem zvědav kde v neděli budem ?
Máš ho tam na třetí fotce. Zero Paints. Já už jsem s tím dělal ty motokáry, ale tady jsem chtěl vidět jak to vypadá na ploše. Na to jaký pod tím byl pomeranč, tak se to teď srovnalo samo. Uvidím zítra. Vlastně dneska. Dam ještě jednu vrstvu a zkusím zbrousit dekaly.
No asi příští sezónu budu dělat jen testovacího jezdce. Uvidime co laku zitra řekne leštění. Hlavně jsem zvědav jak to pujde. Zatím je mi to líto davat do matu. Ale dost keců a dnešní postup : Druhá vrstva laku .... Hotová kola, připraveno na montáž ..... Všechna havěť připravena na kompletaci bugyny .... Ještě musim dodělat pásy ( to ale ještě dnes dám.. ) ...... A tak když se zítra zadaří dám ty skla a vyleštím tu kastli.
Hanzi, podle mýho se Ti poved perfektní wetcoat, ale Michal má pravdu, do ten lak nech tak min. 3-4dny proschnout, možná aji o něco dýl, protože já tady ten zeráckej 1K lak znám, protože s ním dělám od začátku, co tady publikuju. Já s ním teda dělám tak, že dávám několik tenkejch vrstev a pak to nechávám tak ty 3-4 dny proschnout. Při wetcoatu (kterej jsem dělal zatíma akorát jednou) jsem to nechal proschnout, tuším, týden A jinak super práce. Jen tak dál.
Parádní postup Hansi, škoda to dávat do matu Mám laický dotaz , připravuješ nějak gumová pneu před a po nanesení dekálů ? Myslím lak nebo barvu,skrz loupání Čeká mě to u McLarenu