Přestože jsem se o víkendu musel neplánovaně věnovat přeinstalaci dat do nového kompu a několika stavebnicím IKEA 1:1, drobný posun jsem zaznamenal i na Sucharovi - dolepena křidélka (větší porod, než jsme čekali ) - dolepeny nasavače na trup (Quickboost - no problem) - dolepeno zařízení brzdícího padáku - KP plechy na záď a vedení padákových lan + handmade kryt padákového pouzdra (ještě mu chybí výstupek vzadu) + handmade ta "botka" na zádi (původní KP moc výkresům ani fotkám neodpovídala, a kromě toho jsme ji na patláku ztratil ) - dodány nějaké ty plechy Eduard do podvozkových šachet (ještě doplním nějaké ty drátky, pokud lenost nezvítězí) - dodělány nové krycí plechy na trupu u kanónů v kořenech křídel
Přílohy
Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun! ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
Tedy pane kolego, žasnu! Považuji tuto stavbu za hozenou rukavici ... až dokončím do obyvatelného stavu "stavebnici" 1:1, kde hodláme bydlet a pár modelářských restů, taky se do "Suchara" pustím.
Petr Koliba - KPM Apolo Kopřivnice "Nemo me impune lacessit."
Aby se neřeklo, že nic nedělám Kolotoč rytí, tmelení, broušení, oprav rytí, tmelení, broušení, oprav rytí atd. at nauseam jsem po pár večerech utnul s tím, že moje levé ruce to prostě neumějí, a rozhodl jsem se udělat krytky ze samolepící hliníkové fólie. Sám jsem zvědav, jak to dopadne po surfu...
Přílohy
Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun! ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???