Máš to všechno namodelované perfektně. Ale ten kulomet a oběžný kruh mě opravdu nadchnul. Pokud se to Víťovi podaří takhle vytisknout, tak to bude paráda.
No, to už mi je teraz jasné, že tak to v 1/72 nebude možné. Na obrázku som mal priemer guľatiny toho oblúka 0,5mm, na čo mi bolo povedané, že treba minimálne 0,7mm, takže som mu pridal
Ale on si to Víťa ešte bude upravovať sám, podľa toho, ako mu to bude vychádzať, či nevychádzať.
Medzičasom som dokončil aj poslednú vonkajšiu súčiastku - dvojča 28/L a tak mi zostáva už "len" interiér.
Takže ja som dokončil modeláciu interiéru a aj moju časť práce na Š-1. Zadný interiér som nechal v podstate prázdny, lebo nemám žiadne konkrétne podklady, kde a ako tam boli umiestnené nejaké komponenty - nejaká rádiostanica, náhradné zásobníky či fotografické dosky či kamera.
Takže už to nechám na Víťu, ako sa s tým ďalej popasuje. Verziu Š-2 nechám zatiaľ na potom. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť.
Týmto sa chcem aj srdečne poďakovať za nezištnú pomoc mnohých ľudí, čo sa týka zhromažďovania podkladov k tomuto typu.
Paráda, Roberte. To je prostě pecka. Těším se až to uvidím postavené.
Honza Hammer Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím. Před časem jsem se zamiloval do veletuctů. Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.
Roberte, jestli budou v modelu oba aršíky dekálů (na "Vizi" stránkách vidím jen jeden), tak jde o docela pěkný výběr aeroplánů se zajímavou historií. Budou?