OK-LSC - profil v L+K má pod křídlem na trupu ještě sériové číslo, fotku mám jen mizernou, tak tomu musím věřit. OK-BEE - pruh snad krémový, chybí světlý lem okrajů trupu. OK-BEA - i po přestavbě vypadal prototyp trošku jinak než sériové kusy, jiné dveře, kryt kabiny. OK-LOG - na směrovce chybí kulatý znak olomouckého aeroklubu, olomoucká vlaječka by měla mít modrý klín. OK-PIA - nemám fotku se slovenskám křížem, znám jen slovenskou OK-SLE, ta má ale modrý pruh protažený až na spodní okraj směrovky a kříž má trochu jinak umístěný.
Nevím nakolik jsou ty bokorysy už finalizované, ale pozor na fonty imatrikulací. Bestioly používaly poměrně hranatá písmena. Přihazuju ještě jednoho Slováka z mé sbírky, kde je zajímavé doplnění popiskových trojúhelníků.
Tak jsem testovací stavbu dokončil. Na žádnou zradu jsem nenarazil. Čiré díly jdou celkem v pohodě vyřezat podle šablony a sedí docela slušně. S barvou jsem poněkud laboroval, ale to nebyla priorita stavby. Nemám dobrý foťák, tak ty snímky podle toho vypadají. Něco jsem skusil s bleskem. Snad to nebude vadit.
OK- LSC: tvary písmen na trupu jsou na skutečném letadle výrazně jiné než na modelu, i nápis Bestiola na SOP vypadal trochu jinak. Vzpěrový systém křídla byl u OK-LSC jiný než u ostatních Be-60? Prohnutí vzpěr na modelu je optický klam nebo skutečné? Zasklení kabinky by chtělo ještě poladit. Bestiola si to zaslouží.