Ahoj Díky za podporu . Mám pocit že jsem si našel stavební postup pro novostavby který mi vyhovuje . Prozatím jsem lehce přebrousil příď ,nechám jí dobře proschnout a poté ji přetáhnu tmelem a přebrousím na čisto. Nyní se přesunu na zadní část trupu a taky na chudáka Rolanda . Petr.
...po shlédnutí fotografií jsem si šel vzít čokoládovou tyčinku , zřejmě zapracovalo podprahové vnímání...jinak stavba je super, moc se těším na progres a obdivuji Tvoji trpělivost a modelářské schopnosti ...
Díky za podporu Doufám, že se mi podaří desítku dokončit a někde jí vystavit společně s Pavlovou BH-3 a BH-11 Udělal jsem si příjemný nostalgický večer nad zažloutlými stránkami Malého letectva Při listování mne zaujaly Avie s centrálním pylonem , myslím , že je to dobrý námět na stavbu Petr
...krásné zátiší . Pamatuji si, jak jsem v L+K hltal seriál článků o přestavbách BH-21 z Kovozávodů na celou typovou řadu "Béháček", ještě mám spoustu ročníků starých Letectví na půdě, asi nastal čas je trošku probrat a zavzpomínat...
Petře zatím krásná práce,jde Ti to radost pohledĕt!Já mám BH3 zatím u ledu a vůbec nevim kdy s tím zase pohnu.Sleduju dál a tĕším se na další postup.Pavel