Asi jsem to s tou chválou, v samé radosti, že se mi povedlo ztvárnit přechod křídlo-trup bez tmelení, přehnal. Tu kabinku mám také propadlou dovnitř, všiml jsem si toho až po nástřiku interiérovky na kabinku. Už taky začínám hůře vidět

Ty boule na motorovém krytu jej také nekopírují-nutno tmelit. Nasávač vzduchu bez úpravy také sedí křivě, nutno srovnat a dotmelit. Kryt trupových kulometů a motoru-užší,nutno dotmelit V podstatě seděl po drobné úpravě celkem dobře pouze trup s křídlem. Jinak od tohoto bodu veškeré díly lepené na trup je nutné tmelit ve spojích. To samé co mi vadilo i na všech derivátech 109.Dobře to bude vidět na mých fotkách.
To L.Musil: Ta acetátová kabinka by velmi bodla. Vytunil jsem si u tohoto stroje interiér pedály, pout.pásy a přístrojovkou z plechu a pak jsem jej zavřel origo kabinkou z krabičky. Předevčírem jsem se díval na kabinku u CS-199 od starých KP a tahle nová záležitost je o dost lepší. Ovšem acetátovka, to by bylo něco.

Tahle fáze tmelení, broušení a následného přetmelování, dalšího broušení a oprav rytí mi na každé stavbě zabere procentuálně nejvíc času a nejvíc mne nebaví. Není totiž vidět vůbec žádný pokrok.
- Přílohy
Naposledy upravil Pelant Jirka dne 02 úno 2018, 22:13, celkově upraveno 1
Produkce 2018: Do-17 Z-10, Avia CS-199, Lockheed L 10A Electra, P-51B Mustang "Malcolm Hood", Bristol Beaufighter Mk.IF,Letov Š.328,
Produkce 2019: P-47D-26 Bubletop,P-51D 1/144,Fiat G.50bis
Produkce 2020: Iljušin Il-4, Hawker Hurricane Mk. IIC, Dewoitine D.500, Lavočkin La-7, Jak-3 VK-107, Jak-7V,
Na stole: Ansaldo S.V.A. 5,Aero L-29 Delfín, Curtis SB2C-5 Helldiver, Dewoitine D-520
Produkce 2019: P-47D-26 Bubletop,P-51D 1/144,Fiat G.50bis
Produkce 2020: Iljušin Il-4, Hawker Hurricane Mk. IIC, Dewoitine D.500, Lavočkin La-7, Jak-3 VK-107, Jak-7V,
Na stole: Ansaldo S.V.A. 5,Aero L-29 Delfín, Curtis SB2C-5 Helldiver, Dewoitine D-520