Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Pavle, nechci ti do toho moc kecat, protože to co předvádíš ty a firma HPH je fakt super !!! Ta C 8 na spodku vypadá skvěle!!! Až na to, že to bylo plátno nastříkané hliníkem a ne leštěný plech. Hliníkový nástřik je bohužel na oko daleko míň lesklý, vypadá spíš jako zašlý hliník. (sám s tím mám problém na ČS DC-2 a 3 které nevypadají zrovna cool, řečeno slovy dnešních teenagerů) Kdyby ten povrch měl být kov, tak to máš skvělé, ale ty éra jsou fakt matné, jako by byly naštětkované hliníkovou stříbřenkou na kamna, tu určitě znáš, taky nejsi ročník 2000 a víc Nevím, jestli s tím budeš něco dělat, na krycí plechy motoru dobrý, ten zbytek bych já ještě upravil, ale i tak ti držim palce a budu se zájmem sledovat. Je to fakt moc pěkný a navíc RČs PS: když ty fotky znovy studuju, tak mi přijde, že ty křídla máš o dost matnější, tak to možná dělají jen fotky, tak když tak sorry za OT
"Konkurenci nesleduji,konkurencí pohrdám"- Jaroslav "Tango" Pilsen kit 2010 Petr Mazánek Světlá p. Ještědem
Díky za komenty!Co se stříbrné týče-ano je lesklá.Já zatím nevím jestli znaky budu stříkat,nebo jestli je budu řešit jako obtisky.Proto zatím takto.Sjednotit lakem to mohu vždy.Je to vĕcná připomínka takže díky.A propo,já jsem rok výroby 1978 . Letov už je i v zelené,fotky dám zítra.Pavel
Kámo ja ti říkal že máš vzít komínovku Mohl jsem ti půjčit hliníkovou
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Romane,hliníkovou mám od Gsi,takovou tu lepčejší.Bohužel mi při stříkání dělala bordel.Při stříkání to jakoby pulsovalo a nešlo seřídit pistol.Buď to nestříkalo vůbec ,nebo to vyhrnulo louži barvy na povrch.Sáhl jsem po C8 a paráda.Pro mě nejlepší stříbřenka už řadu let. Včera jsem slíbil fotky první zelené tak tady jsou.Stříkal jsem C303,poměrně dost přeředěnou levelingem a v podstatě vrstvil na plochu.Blbě se mi ta intenzita odhaduje,protože ve sklepě nemám okno a bez kloudného světla je to Ruská ruleta.Dneska budu pokračovat přidáním odstíniu C23.Pak odmaskuji a a zase přihodím nějaké to foto. Jinak jsem rád,že se stavba i model líbí,přece jen to není žádnej trhák se spoustou detailů atd.PAvel
První barvení je úspěšně za mnou.Čeká mě ještě samostatně horní křídlo,na kterém ještě budu muset zapracovat,protože to pořát není ono.S výsledkem jsem spokojen a přesně takto nějak jsem si tu "šestnáctku "vysnil.Pavel