pecka Za sebe mohu říct ,co jsem lepil od Valomu, že za každým jejich modelem je spousta roboty ,ale výsledek, pokud ho dotáhnete do konce vždy za to stojí ,jejich modely jsou pro mne krásné ,ale k... je to dřina ,doma mám už pár let rozdělaný jejich YFM-1 AIRACUDA a už nevěřím, že ho někdy dodělám .A tohle plavadlo vypadá parádně ,hlavně ty kola z "kočárku" tomu daly šmrnc .
Rozhodol som sa vyhlásiť tento projekt za ukončený. Nalepil som naň už všetko, čo som chcel. Zopár záverečných fotiek, na ktorých model vyzerá krajšie, než v skutočnosti :
Nejhezčí hotové SARO Cloud co jsem zatím kdy viděl, moc gratuluji k dokončení!
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Doplnění drobných detailů (vyplétaná kola, olejové chladiče ...) modelu velmi prospělo. Parádní práce a skvělý výsledek!
stavím pro své potěšení modely 1:48 letadel československých pilotů od prvních nesmělých pokusů o létání až po současnost ... a příležitostně (pro odpočinek od letadel) staré automobily