Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines) ‹ MODELÁŘ ‹ 2018
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

6/2018

Odeslat odpověď
Příspěvků: 204 • Stránka 12 z 14 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
  • Odpovědět s citací

Re: 6/2018

Příspěvekod Jezevčík » 24 čer 2018, 15:43

Jenom stručně - název tohoto tématu je Modelář číslo 6/2018. Zdeno Bugáň v něm neměl ani čárku, nicméně se tady propírá. Je to relevantní pro Modelář 6 a k tématu, nebo klasický pičung? (Je to sprosté slovo? Lepší výraz pro to ale asi není) To si asi rozhodne každý sám.
Jezevčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarda Mládek » 24 čer 2018, 16:31

OK.M č.6 mě vyhovuje.Nejvíce oceňuju čl.Petra Doležala.K ostatnímu obsahu nemám zásadních námitek.
Jarda Mládek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JosefD_II » 24 čer 2018, 19:32

Jezevčík píše:Jenom stručně - název tohoto tématu je Modelář číslo 6/2018. Zdeno Bugáň v něm neměl ani čárku, nicméně se tady propírá. Je to relevantní pro Modelář 6 a k tématu, nebo klasický pičung? (Je to sprosté slovo? Lepší výraz pro to ale asi není) To si asi rozhodne každý sám.

Asi ne, ale sám jste ho jako argument zde uvedl. Takže vy můžete, ostatní ne? :D

Peace, jen malé rýpnutí.
Přeji vám jen dobré, i to aby Ten, o němž se nemluví, zůstal ve vašem týmu spolupracovníků. :)

Sobě přeji, aby se v časopise občas, i ob dvě-tři čísla objevil model okrajovějších žánrů, jen pro tu pestrost a změnu. Nechce se mi věřit, že by to ovlivnilo negativně prodejnost, ale mýlit se mohu. 8-)
JosefD_II

• Odpovědět s citací

Příspěvekod boticka5 » 25 čer 2018, 12:53

Běžně se do debat nezapojuji , ale přiznám se že bych se také přimluvil o malou změnu obsahu Modeláře. Uvítal bych, kdyby tam byli články i o historii a ne jen reportáže že stavby modelu, jako to bylo třeba kdysi v PKR , Hpm apod.
Křídovy papír je na fotky super, ale myslím si že pokud by se použil ten co má např. L+K taky by to nebylo tak zlé a mohlo by tam být víc článků (třeba i o těch autíčka ho) a časopis by nebyl drahý.
Je to čistě můj názor

Odesláno z mého E6553 pomocí Tapatalk
boticka5

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jezevčík » 25 čer 2018, 15:36

JosefD_II
Zkuste to líp nastudovat, hlavně časovou posloupnost, ok?
Tety » stř čer 20, 2018 6:26 am
Ne vážně, hlavně ne už chmelnice od Bugáně, staví skvěle, ale články na jedno brdo a už opakuje i vtipy, třeba ty o manželčině milenci, asi nějaká frustrace

Jezevčík » stř čer 20, 2018 12:38 pm
Víš co Tety? Já udělám výjimku a napíšu ti to na rovinu...
Jezevčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Robert Horáček » 25 čer 2018, 20:05

Ještě nebyl čas, je tu dvacet minut i s cestou... :wink:
ADSTANTES

Rozestavěno: Supermarine Type 300 (CMR), Spitfire F.22 (Airfix),
2014: Spitfire LF Mk.IXe, A-4G Skyhawk, Whippet Mk.A
2013: Corsair Mk.IV, MiG-21PF, Pink Panther, Zlín Z-142, Vulcan B.2, Daimler Armoured Car, Churchill Mk.IV, Seafire Mk.Ib,
2012: Centurion Mk.11LR, Praga AH-IV-Sv, Praga AH-IV-R, M22 Locust, Challenger 1, MQ-9 Reaper
Robert Horáček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod farcry » 25 čer 2018, 23:13

Dobrý den,

Bylo by velice dobré místo urážek a připomínek napsat mail na vydavatele periodika pokud na to máte koule ohledně nespokojenosti s obsahem časopisu Modelář.
Je třeba napsat co se má publikovat a pokud možno připojit vlastní příspěvek.

Bohužel jak bylo prezentováno p.Štěrbáček je pouhý pěšák a tudíš nemůže ovlivnit na 100% časopis Modelář.

Pokud je toto vyjádření někomu nesrozumytelné tak by se měl nad sebou zamyslet a zkusit jeho kariéru.

Děkuji Luboš
farcry

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gloton » 26 čer 2018, 00:30

Časopis stojí "pár korun", tak vůbec nechápu, že někomu může tak "ležet v žaludku" jeho obsah a neustále řešit zda "se vyplatí" ho koupit či tu opakovaně vyhrožuje, že už si ho nekoupít atp.
Vždyť při elektornickém předplatném vás vyjde jedno číslo na 76,-Kč........tedy "3 piva" či necelá krabička cigaret či 2,5l benzínu.......a kdo z vás řeší nákup takových drobností?
Vychází přece spousta modelářských časopisů, tak si vyberu takový co mi vyhovuje. Je naivní představa, že vydavatel bude měnit obsah kvůli "několika nejhlasitějším křiklounům", kteří samozřejmě vydávání časopisu nezaplatí.
Gloton

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Robert Horáček » 26 čer 2018, 19:10

Osobně myslim, že zrovna takovej Renda, kterej tu držkuje mocně, za to však pravidelně, v podstatě nic neřeší. Nebudu se pouštět do takovejch psychologickejch kalkulací, jako Vláďa Kafka (nakonec proč, když už to udělal on, že?), ale on teď Renda vykládá, že to má předplacený na poště a tak teda nějak konzumuje to, co si předplatil... To mohl bejt pádnej argument, kdyby takhle nepindal už předloni.
Takže on IMHO nic neřeší, on se rochní.
ADSTANTES

2013: Corsair Mk.IV, MiG-21PF, Pink Panther, Zlín Z-142, Vulcan B.2, Daimler Armoured Car, Churchill Mk.IV, Seafire Mk.Ib,
2012: Centurion Mk.11LR, Praga AH-IV-Sv, Praga AH-IV-R, M22 Locust, Challenger 1, MQ-9 Reaper
Robert Horáček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ZA Model » 26 čer 2018, 20:05

Renda píše:Jako nevím proč se stále snažíte vyvolávat Flame, asi by měli zasáhnout admini.
..........

Promiň, ale já už musím.....jediného, koho by tu "měľi zasáhnout" si ty. More, už nehorekuj - páči sa ti, kúp, nepáči, nekúp. Písalo ti to už dosť ľudí....
ZA Model

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Kopecký » 26 čer 2018, 20:42

Renda píše:Já ale ten časopis předplacen nemám, nevím, kde jste na to přišli.

Ty jsi vazne nemocnej.
Renda píše:.....
Už jsem řekl své paní, aby mi Modelář odhlásila. Nechci redakci sponzorovat, to je jediná možnost, jak vyjádřit svůj protest a nelibost.

Psychotesty na vybornou a IQ nadprumerne... Aha :grin:
KOPECKY SCALE MODELS FB
KopeckyScaleModels
Honza Kopecký

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Robert Horáček » 26 čer 2018, 21:18

Renda píše:Jako nevím proč se stále snažíte vyvolávat Flame, asi by měli zasáhnout admini.
Já ale ten časopis předplacen nemám, nevím, kde jste na to přišli. Pouze objednán a platím později.
Důvody nespokojenosti jsem ozřejmil a jak to chci řešit, jsem zde taky napsal.
Jinak jestli mi někdo závidí počet příspěvků, tak jeho věc, neřeším nikoho z Vás, tak se chovejte stejně. Osobní výpady jsou pravidly fóra zakázaný.

Vyvolávat flame, řikáš?
Hele René - já jsem vcelku tolerantní člověk a vcelku mi nevadí si občas mimo věcných připomínek přečíst i nějaký to bezobsažný frfňání. Ale neumim ignorovat, že bezobsažně frfňá pořád jeden a ten samej ekšpert, co mu máma nezvládá odhlásit předplatný už třetim rokem. Sorry jako.
ADSTANTES

Robert Horáček

• Odpovědět s citací

Příspěvekod sanyo » 26 čer 2018, 21:20

Honza Kopecký píše:
Renda píše:Já ale ten časopis předplacen nemám, nevím, kde jste na to přišli.

Ty jsi vazne nemocnej.
Renda píše:.....
Už jsem řekl své paní, aby mi Modelář odhlásila. Nechci redakci sponzorovat, to je jediná možnost, jak vyjádřit svůj protest a nelibost.

Psychotesty na vybornou a IQ nadprumerne... Aha :grin:

Malá technická:

Renda píše:Já ale ten časopis předplacen nemám, nevím, kde jste na to přišli. Pouze objednán a platím později.

recepty: https://www.domacakuchyna.sk
sanyo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 27 čer 2018, 06:44

Důvod Rendo? Ty a další jste tady způsobili tuto situaci. Co takhle zapojit hlavu a debatu uklidnit nebo ukončit? Když něco poseru tak taky nespoléhám na zásah vyšší moci. Jen se snažte chlapci.
Nadruhou stranu, alespoň zčásti vyplavalo napovrch co trápí čtenáře Modeláře a Jindra si z toho možná dělá poznámky. Celou diskuzi sleduji, měl jsem nutkání se připojit, ale radši ne, za moje názory by mě vykostil jak Jindra tak i vy nespokojenci. :lol:
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miloš Völkl » 27 čer 2018, 09:20

:-k to jsem "blázen" po dovolené jsem se skoro bál otevřít šestku Modeláře a za mě jedno z nejlepší čísel roku =D> =D> =D> . "Doktorův" plachťák výborný, Buffalo od Petera skvělé a naprosto perfektní "rikův" Wildcat. Dokonce bych řekl, že když se nemá kde rozšoupnout s tím svým přehnaným patinovacím stylem Suárez, tak se na dá dívat i na jeho Miga v 1/144.
Tankům nerozumím, ale vždy si o nich rád přečtu, takže článek o Operaci Barbarossa výborný.
;-I
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Miloš Völkl

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 204 • Stránka 12 z 14 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14

Zpět na 2018