Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2018
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Modelfest Šumperk 1.ročník 13.10.2018

Přehled soutěží pro rok 2018
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Modelfest Šumperk 1.ročník 13.10.2018

Příspěvekod Petu76 » 14 říj 2018, 20:57

.....
Naposledy upravil Petu76 dne 31 říj 2018, 17:08, celkově upraveno 1
Petu76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rolfi » 14 říj 2018, 21:20

Pánové....tohle už mě FAKT NEBAVÍ....

...cítím stud, pohoršení...tuto diskusi bylo třeba zarazit už někdy brzo z rána....
..........taková fajn soutěž, bezva lidi...a dnes jsem z těch ehm...dialogů akorát otrávenej...

už mě to fakt neba..................
Je to jen zábava....
Rolfi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondra Kubeš » 14 říj 2018, 21:25

Jo jo, je to smutné, když jednu krásnou a povedenou akci takto pošpiní ubožák, který neunese to, že se subjektivně může líbit někomu něco jiného. Pokud Vás tak mrzí, že nemáte pohár, napiště mi do SZ Vaší adresu a já Vám do Boleslavi nějaký pošlu, já na výstavy jezdím kvůli lidem a ne pro poháry...
Ondra Kubeš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Robert.su » 15 říj 2018, 00:09

Petu76,

fajn, omluvu za to, že jste se nechal unést přijímáme. Lukáš byl v Šumperku od pátku, protože nám spolu se svými kolegy pomáhali s organizováním soutěže a jsme jim za to opravdu vděční. A věřte mi, že patří mezi excelentní modeláře. Navíc mají zkušenost s organizací dvanácti ročníků vlastní soutěže a Vaši kategorii hodnotili velmi zkušení a schopní rozhodčí. Jak už jsem napsal, rozhodčí vybírá tři, zdůrazňuji tři modely v kategorii z velkého množství skvělých kitů. Řekl bych, že Lukášovi dlužíte omluvu.
Tímto bych diskuzi o Vašem modelu ukončil. Tato diskuze má téma: Modelfest Šumperk 1.ročník 13.10.2018 , a ne reklamace výsledků.

Robert Vysloužil
Modelklub Šumperk
Robert.su

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ján Moravčík » 15 říj 2018, 05:26

Modelfest Šumperk 2018 - report Jána Moravčíka + 2x VIDEO!

https://bit.ly/2RPsFrM
Přílohy
DSC_0612 (2).JPG
http://www.eastmodels.sk
Ján Moravčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod patrikk » 15 říj 2018, 09:15

Za mě moc povedená soutěž a jsem rád, že jsem se jí zúčastnil. Překvapilo mě, kolik se toho nakonec sešlo.
Pro příští rok bych zaloboval pro rozdělení juniorů podle věku, ať i ty mladší z toho něco mají ;-I
Těším se na další ročník
patrikk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Robert.su » 15 říj 2018, 13:01

patrikk píše:Za mě moc povedená soutěž a jsem rád, že jsem se jí zúčastnil. Překvapilo mě, kolik se toho nakonec sešlo.
Pro příští rok bych zaloboval pro rozdělení juniorů podle věku, ať i ty mladší z toho něco mají ;-I
Těším se na další ročník

Díky za pochvalu,
když jsme akci plánovali, říkali jsme si, že budeme rádi, když se sejde 300-400 modelů. Tak hojnou účast jsme nečekali
a Všem kolegům modelářům za ni děkujeme.
Uvítáme zpětnou vazbu k tomu co by se mělo zlepšit, doplnit.
Měli jsme zmatky v online registraci, za což se omlouvám. Ale víme, čím to bylo způsobeno, a budeme to v příštím ročníku řešit jiným způsobem.
Kategorie se budou muset rozšířit, minimálně u letadel do kterých mám co mluvit, se musí vyčlenit vrtulníky a letadla 1:144 do samostatných kategorií,
rozdělit juniory podle věku by také neměl být problém.

Robert Vysloužil
Robert.su

• Odpovědět s citací

Modelfest Šumperk 1.ročník 13.10.2018

Příspěvekod Hanz.77 » 15 říj 2018, 13:18

Roberte,
To to jsou jen dětské chyby s kterými věřím že si hravě poradíte. O tom žádná.
Na první ročník to bylo velice dobře zmáknuté.
Klobouk dolu pánové.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Naposledy upravil Hanz.77 dne 15 říj 2018, 14:46, celkově upraveno 1
GT CUP IPMS CZE
Hanz.77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Adi3 » 15 říj 2018, 14:33

Akcia bola super aj afterparty... Jedna pripomienka ktorú som Vám už vravel v sobotu večer keď sa riešili možnosti regstrácie a označovania modelov aby bolo miesto pre udanie výrobcu pre mňa je to dosť zásadný údaj.. bolo tam vela zaujímavých kúskov u ktorých som bol zvedavý na výrobcu alebo použité doplnky alebo sa jednalo o novostavbu
inak držím palce a budúci rok sa určite vidíme znova :P
https://www.facebook.com/Diorama-172-by ... 849632105/
Adi3

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petu76 » 15 říj 2018, 15:19

Ondra Kubeš píše:Jo jo, je to smutné, když jednu krásnou a povedenou akci takto pošpiní ubožák, který neunese to, že se subjektivně může líbit někomu něco jiného. Pokud Vás tak mrzí, že nemáte pohár, napiště mi do SZ Vaší adresu a já Vám do Boleslavi nějaký pošlu, já na výstavy jezdím kvůli lidem a ne pro poháry...

Je smutné pane Kubeši, že po uzavření diskuze panem Vysloužilem, máte potřebu reagovat a opět urážkou. Stejně jako dříve p.Kvietok….Teď zas na to musím reagovat já, je to zacyklení….
Pokud nejezdíte na soutěže pro poháry a ocenění (jezdíte tam kvůli přátelům a vystavovat), tak je nechte ležet u pořadatele, dejte třeba dětem nebo těm, co je sbíraj jako trofej za účast. Na to asi gule nemáte.
Ocenění beru jako odměnu za dobrej model, spoustu odvedený práce a času. A Camaro dobrý je, o tom jsem přesvědčenej (i když chyby samozřejmě má a není to model špičkovej – není to originál od výrobce, doplňkama přecpanej multimedia kit 1/12, 1/20, 1/24,…). I kdyby to měl být můj po 25 letech první a poslední model, můžu být spokojenej. Učil jsem se vše znovu + pro mne nový věci jako Airbrush (barvy všech možných výrobců, lak 2K, SpazStix, Molotow,…), práce s kovem, resinem, návrh předloh pro 3D tisk, obtisky, lepty,….
Skončit v hodnocení za objektivně lepším modelem (třeba 1-12 Wolf), mi absolutně problém nedělá. Nikdo nikde nebrečel, nekopal nožkama. Jenom jsem byl normálně nasranej a nevhodně to ventiloval. Jako, že se to nikomu nikdy nestalo? Vím, že jsou i horší případy proher…. Způsob hodnocení vysvětlil Robert Vysloužil, já to pochopil, akceptoval. A pokud někdy podat protest a je možný ho podat, tak ihned na místě. Jednou ocenění dostanu, podruhý ne, potřetí ne,.... To už plně chápu.

Všem haterům (jako Lukáš-Looky-Kvietok, Marder, Ondra Kubeš, pan Šilpoch,…):
Pokud se přidají další, založte si extra téma. Já to číst nebudu a tedy se ani nijak bránit.
Pánové, těším se, až za mnou na nějaké soutěži přijdete, já si Vás konečně přiřadím k nickům na MF, Vy mi do očí řeknete, co vše špatného si o mně myslíte a co Vás trápí. Snad budete stejně morálně silní, jako za klávesnicí. VY TO DÁTE, klidně rovnou ve skupině, pokud se na to necítíte jednotlivě! Pište SZ, na jaké soutěže jedete a tel.kontakt, abychom se našli. Třeba mě tam i vyrakvíte ;/.
Ubožáci jsou všichni, kdo tu píšou nenávistný, urážlivý, sprostý komentáře a neomluví se nikdy za nic. Ze mne ta nasranost vyprchá během pár hodin, chybu uznám, omluvím se.
Ve Vás ostatních ta zloba, nenávist, nutnost se ke všemu vyjadřovat, bohužel zůstává pořád. Máte to v sobě, pláč, řvaní a kopání nožkama máte asi z dětství sami. Já to nezažil. Uvolnit se musíte urážením na MF. Na fóru jsem 11 let a nikdy mne ani nenapadlo psát někomu nenávistný komenty na jeho momentální stav a názor, ať už byl jakýkoliv. 99,99% lidí to normálně přejde, maximálně přečte, myslí si svoje a jede dál….
Pláču, když se mi narodí dítě, někdo blízký umře, ne kvůli ocenění. Pokud to máte jinak, je mi líto.
A z toho Hrabiše smutnej jsem…to bychom měli být všichni v ČR. Já volit šel a ne jeho stranu.
Modelařit budu dál, výsledky se Vám líbit nemusí a taky nebudou. Hlavně, že se budou líbit modely mně. Projektů jedinečných modelů mám v hlavě spoustu. Já jsem udělal aspoň něco pro propagaci GT-Cupu na úkor sebe. Vy jste akorát projevili svůj dechberoucí intelekt….
Časem se odhodlám něco i vystavit a budu připravenej na to, že to bude hodnotit figurkář, letadýlkář nebo kdokoliv jiný…a prostě sa "nemusí a nebude" páčiť.
A ještě něco navíc, extra pro Vás. Jezdím v BMW, takže vtipy a urážky do téma „Co mate v garazi ???“. Ideální téma pro ty, co mají feldu nebo nikdy žádný auto neměli. BMW proto, že je spolehlivý, prostorný, výkonný a kvalitní, přestože mu je 16 let.
Rada na závěr: Neberte steroidy, anabolika a nepijte pivo – potom můžete mít z mozku kostku nebo slušnou vanu. A chovejte se prosím jako lidi!

Pane Vysloužile, koktaktujte prosím admina, ať to tu promaže, pokud to lze, dle Vašeho požadavku. Prostě tak, jak to má být. Akce to byla velmi podařená. Moje příspěvky a ten ten hnůj kolem, patří do jinýho chlívku. Tady se další hater zřejmě ozve, prostě mu to nedá. Pokud se mám omluvit jen já, tak je asi něco špatně….
Hodně zdaru při přípravě dalšího ročníku soutěže!
A třeba se dožiju toho, že někdo odmítne pohár/ocenění a řekne, že rád vystavil model, setkal se s přáteli, prodejci a je tak maximálně spokojený. Když o tom tak spousta lidí mluví a chce posílat trofeje poštou....
Tato reakce je má poslední, vypisování je ztrátou času a to dost výraznou.
A Lukáš K. mne kontaktuje přes Messenger, tak to třeba dořešíme jinde….On si mne prostě našel :) .
Naposledy upravil Petu76 dne 04 lis 2018, 13:42, celkově upraveno 3
Petu76

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ján Moravčík » 16 říj 2018, 05:35

Modelfest Šumperk 2018 - bojová technika

https://bit.ly/2OrMIhH
Přílohy
DSC_0175 (2).JPG
Ján Moravčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ján Moravčík » 17 říj 2018, 07:32

Modelfest Šumperk 2018 - diorámy, figúrky, pohraničná tematika a kanóny

https://bit.ly/2ymonA6
Přílohy
DSC_0331 (2).JPG
Ján Moravčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ján Moravčík » 18 říj 2018, 06:50

Modelfest Šumperk 2018 - lode, scifi, rozostavané, mládežnícke a papierové modely

https://bit.ly/2yj9dLO
Přílohy
DSC_0589 (2).JPG
Ján Moravčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ján Moravčík » 19 říj 2018, 06:56

Workshop Mariana Bunca na súťaži Modelfest Šumperk 2018

https://bit.ly/2q1mST2
Přílohy
bunc_workshop (2).jpg
Ján Moravčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Glatz » 24 říj 2018, 12:58

Zdravím pánové. Nerad to tady zasírám tímto příspěvkem, ale hledám tady kolegu Jirku Vo..ku lodního modeláře, který tam měl do soutěže Tirpitze. Já jsem ten, co tam měl Scharnhorsta. Bavili jsme se o niti na antény lodí. Prosím jestli by jsi mi mohl napsat soukromou zprávu. Díky Martin.
Glatz

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Rok 2018