Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2018
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

24.3.2018 - O Štít města Jihlavy

Přehled soutěží pro rok 2018
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: 24.3.2018 - O Štít města Jihlavy

Příspěvekod onysx » 30 bře 2018, 17:18

to svihy.ne.nebylo to mireno nikam konkretne.reagoval jsem na to,ze pokud to nekomu vadi jako myslim vadi proxy ocenovani tak je to co jsem napsal.to ze decka nejezdi osobne je smutny a vim ze te to stve stejne jako me.letos jsme to pocitili fest na nasi soutezi.doufam ze nevadi tykani :wink: .staci jeden nepochopeny povzdech nad tim co se deje a uz tu vedouci krouzku pisou ze nikde nebudou radeji jezdit aby to nekomu nevadilo.nemusi preci s deckama jezdit po soutezich primo rodice ale muze vzit vedouci 2-3 sebou a proxy modely od ostatnich.neni nad osobni zkusenost kdy si to decka mohou porovnat osobne.nejednou jsem vyslechl jak mezi sebou komentuji konkurenci.takze prestanme brat vse co se napise tak osobne a bavme se nasim konickem.pokud jsem te i pres tohle vysvetleni urazil tak se omlouvam.nebudu se ovsem omlouvat tomu hajzlovi zlodejskymu!
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ

"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" :wink:
Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd.
Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard
P-39 Q Eduard
Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
onysx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 30 bře 2018, 17:36

muze vzit vedouci 2-3 sebou... on je možná v tom trochu háček možná odpovědnost... já bych si (a to mám 10 letou pedagogickou praxi) rozmyslel vzít s sebou cizí děti . ale myslím si že by to měli dělat rodiče... já sám vyrostl v rodině kde stavba modelů byla rodiči vnímaná negativně někdy až na hranici zákazu. rodiče mě pustili jen na soutěž na Letnou- Pražská liga házedel... když jsem donesl domů poškozené letadlo vynadali mě že si nevážím své práce....
rodiče by měli vidět své dítě když dostává nějakou cenu... mám syna s handicapem a vím jak moc pro něj (i když se stydí ) znamená ocenění a i když se ve škole nepochlubí ví že alespoň něco mu jde...
sám jsem uvedl kdysi téma
viewtopic.php?f=863&t=100368

a pokud je to možné bereme děti na akce kde je modelářská výstava součást výletu

Je tedy otázka zda rodiče neberou činnost svých dětí v kroužcích jen jako jedna z možností jak se jim někdo postará o dítě ..

PS do Jihlavy jsem měl brát kluka od partnerky ale křížilo se to se skautskou výpravou ... i tam mu jde o body jeho šestky v rámci oddílové soutěže... takže se ráno rozhodl pro skaut a holka (dělá figury) lehla s nemocí
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod onysx » 30 bře 2018, 17:50

Pekne napsano p.Skopane =D> .Obcas to tak vnimam taky-myslim tim ze rodice daj decko do krouzku aby meli klid a nemuseli resit treba hlidani.Vazim si kazdeho kdo tu zodpovednost na sebe veme a doveze deti treba na 200km vzdalenou soutez-treba Petr Samal k nam.A to nemluvim o ceste treba do Telfordu.Posilal jsem holky parkrat se skolou do Anglie a trnuli jsme s manzelkou celou dobu.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ

"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" :wink:
Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd.
Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard
P-39 Q Eduard
Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
onysx

• Odpovědět s citací

Příspěvekod novis » 30 bře 2018, 20:39

Rekl bych,ze je lepsi,kdyz tedy rodice nemaji z nejakeho duvodu cas,ze je dite zapsano v takovem krouzku,nez aby se venovalo drogam,nebo trestne cinnosti. Zrovna dneska to bylo v TV jak na zakladnich skolach huli travu a kseftujou tam s ni a jak se bavi trestnou cinnosti.
novis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod šurda » 31 bře 2018, 11:09

Jak bylo avizováno, tak přidávám fotagalerii - hlavně lidičky - modelů je spoustu jinde. :D :D

Najdete ji na tomto odkazu.
http://www.kpmjihlava.estranky.cz
Dokončeno: Arado Ar 234B/N - Dragon 1/72
Na stole: Opel Blitz Maultier - Roden 1/72, Messerschmitt Bf 110D - Eduard 1/72
V přípravě: Focke-Wulf Fw 58C - Special Hobby 1/72, 3,7cm FlaK 43 - MACO 1/72
šurda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 31 bře 2018, 11:23

novis píše:Rekl bych,ze je lepsi,kdyz tedy rodice nemaji z nejakeho duvodu cas,ze je dite zapsano v takovem krouzku,nez aby se venovalo drogam,nebo trestne cinnosti. Zrovna dneska to bylo v TV jak na zakladnich skolach huli travu a kseftujou tam s ni a jak se bavi trestnou cinnosti.

.... Ale když je dobrej matroš :)
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Rok 2018