O štít města Jihlava 2018 - fotografie bojovej techniky a diorám
https://goo.gl/w5fLMh
milos_cb píše:Skvělá soutěž, perfektní atmosféra, hojně prodejců. O to víc zamrzí kritika na adresu zastupování dětí na soutěžích. Své jsem již popsal při proběhlé diskuzi k Jihočeskému kaprovi 2017. Mám však i do budoucna špatnou zprávu, dětí co se mohou osobně účastnit ubívá. Jestliže není ochota od rodičů zajet si někdy i hodně daleko na soutěž, tak vedoucímu kroužku (aktivnímu) nic jiného nezbude než si ráno pěkně přivstat, během kroužku vybrat soutěžní modely, zabalit je do přepravek a v den konání soutěže vyrazit sám, nebo raději s někým na cestu. Když se zadaří, tak nejede úplně zbytečně a na kroužku rozdá ceny adresátům. V případě, jako byla Vaše soutěž, jsem zde měl i dvě děti s rodiči. Oba chlapci obdrželi odcenění ještě než jsem sám šel pro ceny ostatních. Takže ruce již byly plné a v sále nebylo kam co odložit. Takže suma sumárum jsem odnesl ceny pro tři další děti z kroužku a k jejich spokojenosti odvezl. Za mě jsem měl dobrý pocit až do dneska, kdy jsem chtěl poděkovat pořadatelům. Již nyní nevím, jestli nemám raději vynechat další soutěže, aby se neopakovalo to, co jsem dnes četl. Takže raději do J.Hradce ani nepojedu a nechám to jen na libovůli rodičů.
P.S.
Plastic Planet po ukončení soutěže postrádal M3 Lee od Tacomu a T-55A od Miniartu. Takže nejen na Kaprovi se ztratily modely, ale pokračuje to i nadále. Nenechavci, který toto dělá přeji rychlý neúspěch v jeho podnikání.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník