Freiwaldauer Flugzeugfabrik
Ich bin ein Freiwaldauer....since 2009
Lepší BANán na foru, než ananas v řiti
Ich bin ein Freiwaldauer....since 2009

Lepší BANán na foru, než ananas v řiti
Petu76 píše:Díky organizátorům za výbornou akci. Moc se mi líbily papírový formule. Nelituju najetých 420 km a noclehu v pěkným penzionu z Pá-So.
A díky odborníkovi, který hodnotil závodní auta za MEGA stěrku. Asi jsem ji nutně potřeboval. Ztratil jsem chuť do modelaření a vystavování vůbec.... Třeba mi tak ušetřil spoustu peněz a času.
Popravdě, čekal jsem ocenění. Mám 4 ze 4 soutěží (i na E-Day). Pokud hodnotil objektivně, tak bude spát asi dobře. Pokud si nechal od někoho poradit, tak je to asi špatně....
Jestli je opravdu lepší lehce zašpiněná krabicová M6 než unikátní a celkem detailní Camaro, tak sorry za OT...třeba mě to časem přejde.
Petu76 píše:A díky odborníkovi, který hodnotil závodní auta za MEGA stěrku. Asi jsem ji nutně potřeboval. Ztratil jsem chuť do modelaření a vystavování vůbec.... Třeba mi tak ušetřil spoustu peněz a času.
Popravdě, čekal jsem ocenění. Mám 4 ze 4 soutěží (i na E-Day). Pokud hodnotil objektivně, tak bude spát asi dobře. Pokud si nechal od někoho poradit, tak je to asi špatně....
Jestli je opravdu lepší lehce zašpiněná krabicová M6 než unikátní a celkem detailní Camaro, tak sorry za OT...třeba mě to časem přejde.
marek-diorama píše:Ahoj prosím prosím zůstal nám tam tento model. Autor ať se mi ozve díky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník