ako som spomínal, hlasovacie lístky sa budú vydávať až po otvorení súťaže okolo 10:10, nie pri registrácii.
Teraz si predstav, že každému kto príde k stolu pre hlasovací lístok, sa bude musieť na základe XY návratiek, škrtať v hlasovacích lístkoch. Kedy začne posledný hlasovať ?
Dalo by sa to ešte spraviť tak, že sa už počas registrácie bude škrtať v hlasovacích lístkoch a na každý sa napíše meno súťažiaceho, čo ale bude zdržovať celú registráciu.
Lenže niekto to celé bude musieť stále zoraďovať podľa abecedy a po 10:10 pri výdaji hlasovacích lístkoch sa v tom celom prehrabávať a hľadať podľa mena dotyčného, ktorý bude na rade.
Popri tom celom, ešte stále funguje registrácia, keďže štandardne chodia oneskorenci až pomaly do 11:00.
Ako nie že by sa to nedalo, ale potrebujeme ďalšieho človeka navyše a aj tak to bude zdržovanie pre ľudí a čistý blázninec pre nás

Ja sa pýtam, to vážne tak vadí, keď si niekto dá hlas ? Veď nech si ho dá a kľudne aj každému svojmu modelu, vždy to je len jeden jediný hlas, pre jeden konkrétny model.
Aby vyhral, všetky ostatné hlasy musí dostať od iných. Keď na to ten model nemá, on tie ostatné hlasy nedostane.
A keď sme pri kamrátkšeftoch, ako zabezpečiť to, že mi kamrát nemôže dať hlas, keď bude mať model v inej kategórii a tú moju mu nevyškrtnú ?
Myslím že táto komplikácia nič nevyrieši, akurát čo budú ľudia frflať, že všetko dlho trvá a my si to tiež užijeme "naplno"