Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2018
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Kit Saloon Nymburk, 16. června 2018

Přehled soutěží pro rok 2018
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Kit Saloon Nymburk, 16. června 2018

Příspěvekod IPMS Nymburk » 26 čer 2018, 06:38

karel.hawk píše:
IPMS Nymburk píše:Dáváme dohromady odkazy na reportáže ať je máme všechny pohromadě

http://www.kitsaloon.cz/cz/informace/no ... a-vysledky

Nevím jestli splňuji podmínky, ale zkusím to. Jedná se pouze o letadla WWII a blízkého časového okolí.

https://www.zonerama.com/Hawk/591480

.

Určitě ano, už je to tam:-)
IPMS Nymburk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod travis » 26 čer 2018, 12:08

Ahoj, akce to byla naprosto skvělá, mám jen dvě poznámky:

1) Catering, to teda byla síla. Když mi za buřta naúčtovali 186,- Kč, tak jsem jim řekl, ať si ho nechají. Sice jsem byl za primitívo, ale já si na hlavu kálet nenechám. Takže za mne, pokud to podmínky pronájmu dovolují, příště někoho lepšího.

2) Vrchol trapnosti (pořadatelům se za tato slova omlouvám, ale jsem ještě mírný) bylo vyhlašování dětských kategorií. První polovině nebylo umožněno vzít ceny v zastoupení, později to už vesele jelo. No u dospělých bych to chápal, ale u dětí? Stál jsem vedle páru, kde soutěžil klučík a jeho sestra. Kluk si model odnesl, ale když šel pro model za sestru, tak byl vyfakován. Takže rodiče přijeli domů a řekli dceři: Model jsi sice vyhrála/dostala za účast, ale nedovolili nám ho vzít. Dovedu si představit, že holka absolutně ztratí chuť na modelařinu. Jako fakt tohle bylo zapotřebí?
"Co tě nezabije, to tě jednoduše... ...ZEŠÍLÍ !!!"

Něco z poslední doby: M1278 +1280 JLTV , M1070 HET + M1000 Semitrailer + D9R Doobi, MiG-21 PFM , MiG-21 MFN , MiG-21 MF , F-35B Lightning II
travis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tango » 26 čer 2018, 12:50

Ohledně toho stravování - já si u stánku dal čínské nudle se zeleninou a masem, chtěli po mě 95 Kč, bylo to dobrý a bylo toho tolik, že jsem to skoro ani sníst nemohl. V tomto ohledu si na jídlo stěžovat nemohu.
Jediné, co mě u stravování trochu rozladilo, byla dlouhá fronta na pití, ale to už jsem na místě říkal Markovi Mincbergerovi, když se ptal na dojmy a připomínky.
Jaroslav 'Tango' Hátle
účetní mafie SPL Liberec
Tango

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 26 čer 2018, 12:51

travis píše:.

2) Vrchol trapnosti (pořadatelům se za tato slova omlouvám, ale jsem ještě mírný) bylo vyhlašování dětských kategorií. První polovině nebylo umožněno vzít ceny v zastoupení, později to už vesele jelo. No u dospělých bych to chápal, ale u dětí? Stál jsem vedle páru, kde soutěžil klučík a jeho sestra. Kluk si model odnesl, ale když šel pro model za sestru, tak byl vyfakován. Takže rodiče přijeli domů a řekli dceři: Model jsi sice vyhrála/dostala za účast, ale nedovolili nám ho vzít. Dovedu si představit, že holka absolutně ztratí chuť na modelařinu. Jako fakt tohle bylo zapotřebí?

Kluk byl Šimon a holka byla Hanna od přítelkyně... Hanně je to celkem jedno ona stejně staví nebo spíš maluje figurky 1/16 tak jsme ji koupili kanadskou jízdní s pejskem.. .. i když teď k mé radosti dělá Černou perlu .. ramtamtadaramtam tamtam ta da dá :grin: .. s tou a s mým klukem jsme byli před měsícem ve Slovinsku a tam dostala..... sehrát všecky tři děti najednou se nám nedaří .... tak a teď se do nás pustí švihy :grin:
Naposledy upravil zbynek.skopan dne 26 čer 2018, 12:53, celkově upraveno 1
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod travis » 26 čer 2018, 12:53

Více dětem to nebylo dovoleno, nejen té holce. Štvalo mne to.
"Co tě nezabije, to tě jednoduše... ...ZEŠÍLÍ !!!"

Něco z poslední doby: M1278 +1280 JLTV , M1070 HET + M1000 Semitrailer + D9R Doobi, MiG-21 PFM , MiG-21 MFN , MiG-21 MF , F-35B Lightning II
travis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod IPMS Nymburk » 26 čer 2018, 20:59

travis píše:Více dětem to nebylo dovoleno, nejen té holce. Štvalo mne to.

Toto je zářná ukáza toho, jak se šlechetná myšlenka dá obrátit proti jejímu nositeli. Podmínky losovačky jsou přesně popsány na http://www.kitsaloon.cz, kde je zmíněna i osobní přítomnost dítěte. Nárok na účast v losovačce mělo prvních deset online přihlášených dětí, ale odměňovali jsme i další děti, které byly přihlášeny v soutěži online, znovu podotýkám jen za dodržení podmínky jejich osobní přítomnosti a to proto, aby si užily osobně svou chvilku slávy. Pokud jméno nějakého na soutěži přítomného dítě v losovačce nebylo čteno je to proto, že se stavebnice dávaly pouze online přihlášeným. Nešlo o vyhlašování výsledků soutěže. Ve vyhlášení výsledků byla ocenění předána i v zastoupení. Libor Malý.
IPMS Nymburk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod IPMS Nymburk » 26 čer 2018, 21:04

Pro Zbyňka: na stole zůstaly dva dřevěné podstavečky od Friendship 7 a Mercury, nepostrádá je Šimon?
IPMS Nymburk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod švihy » 28 čer 2018, 07:06

Ahoj Zbyňku, švihy se do tebe nepustí. Své jsem řekl. Mé poznámky k tématu zastupování dětí na soutěžích nejsou mířeny na Tvůj případ. Spíše na kluby, kde je více dětí a na soutěž jede jeden. Vyhlašování je pak trapné. No nic. Losovačka ok. Podmínky jsou dané. Osobně si myslím, že lepší formát je losování podle čísla vstupenek a podobně. Ale pořadatel rozhodl. Spíše to ukazuje na špatnou komunikaci během akce, kdy řečník nebyl slyšet a kolikrát návštěvníci nevěděli co se děje.
Aktuálně se probouzím z modelářské letargie :-)
Ve stavbě: úžasnosti z Warhammer 40000.
V přípravě: Asi 20 lodí :-)
Dostaven: hodně všeho možného
https://www.facebook.com/Plastic-Model- ... 4238679552
švihy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Chmell » 28 čer 2018, 12:13

Poslední díl s ohlédnutím za výstavou Kit Saloon, která proběhla 16.6.2018, je tentokráte zaměřen na fotografie modelů letadel.
Další fotografie naleznete na: Chmell Scale Models
Přílohy
01.jpg
03.jpg
34.jpg
47.jpg
57.jpg
75.jpg
91.jpg
Petr "Chmell" Chmelík
Chmell Scale Models na Facebooku / KPM Plzeň / KPM Plzeň na Facebooku / PilsenKIT na Facebooku
Chmell

• Odpovědět s citací

Příspěvekod IPMS Nymburk » 29 čer 2018, 08:52

Toto zůstalo na stole nejspíš v dětské kategorii, vlastník nechť napíše na maly@ipmsnymburk.com

DSCN5131.JPG

IPMS Nymburk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod InDoSeK2 » 03 črc 2018, 20:31

Se Švihym souhlasím, nebylo slyšet moderátora. Jinak ohledně Proxy mládeže, tohle je už divný! Kamkoliv se jedu podívat, jsou v mládežnických kategoriích (kde se dostávají ceny hmotné) vyhlášeni většinou adepti s Ruským(nebo podobným) jménem. NEJSEM ZAUJATEJ! Osobně mi to připadá, jako zásobení obchodu. Jen můj názor. (:) Když si mladej dá model na výstavu, tak se chce snad podívat, jak se to lidem líbí.
"Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli."
Už ničemu nerozumim, ani radši nepřepínám.
InDoSeK2

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Rok 2018