No a konečně jsem na velké akci viděl po dlouhé době , jak já říkám "wow" model. Naposledy to byla B-1B Luboše Kuny, nyní to byl MiG-29A od německého modeláře. Před umem tohoto člověk se tiše ukláním. Neuvěřitelně čistá a detailní práce.

švihy píše:To samé pidi špinavá lednice. Vychlazené nápoje nikde, malinovka bez bublin a naštvaná výčepní. Fakt super. Hurá do Evropy. Chce to aspoň dvě firmy. Konkurence je zdravá věc.
I já se přidám k nezvládnutému vyhlašování. Bylo to dlooooohé a nezáživné. Prostě moderátor je supek kluk, ale s mikrofonem to neumí. Fakt ne. A pro mě největší zklamání? Konec vyhlašování bez modelářů a potlesk organizátorům asi v 15 lidech. Pánové a dámy modeláři, styďte se. V neustále zmiňované Mošoni si minimum lidí dovolilo odejít před koncem vyhlašování. Bylo mi kluků z Nymburku líto. Taková akce dá hodně práce, nervů a bezesných nocí a pak jen něco jako symbolický potlesk. Je to neúcta k organizátorům toho nejvyššího stupně.
IPMS Nymburk píše:Dáváme dohromady odkazy na reportáže ať je máme všechny pohromadě
http://www.kitsaloon.cz/cz/informace/no ... a-vysledky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků