Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2018
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Modeller´s Contest Tatry (MCT 2018)

Přehled soutěží pro rok 2018
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Modeller´s Contest Tatry (MCT 2018)

Příspěvekod Fip » 31 kvě 2018, 22:54

Tak leto je za dverami aj ani my sme nezaháľali a pomaly ale určite opäť pripravujeme pre Vás modelársku súťaž ktorá sa uskutoční tradične v Novej Lesnej v priestoroch sály obecného úradu dňa 18.augusta 2018.
Každým rokom sa snažíme vychytávať muchy , latku sme si nastavili vysoko sami a každým rokom môžem konštatovať že nám na súťaž prichádza čoraz viac a viac modelárov.
Čo osobne mne a spoluorganizátorom robi najväčšiu radosť lebo súťaž bez vás by nebola tým čo je.
Preto Vás opäť chceme pozvať pod Tatry ukázať svoje skvosty ktorým ste venovali kopu svojho času a určite aj peňazí. (:) (:) (:)
Osobne sa zase teším na ďalší ročník že sa opäť stretnem so starými známymi ale zavítajú k nám aj nové tváre, dokonca modelári zo zahraničia.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Začiatok súťaže a registrácia bude od 8:00 do 11:00.
-Od 11-13:30 bude prebiehať výstava a hodnotenie modelov
-O 14:00 vyhlásenie výsledkov
Registrácia sa bude konať priamo na mieste konania súťaže ale bude spustená aj elektronická registrácia.
Štartovné 2€ na osobu. Nie na model.
Juniori a žiaci štartovné neplatia.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kôli priestorom ktoré sú aké sú, za ktoré sme radi sme obmedzili počet predajcov na 5.
Preto prosíme všetkých predajcov aby sa nám v dostatočnom predstihu nahlásili ! ! ! ! :!: :!: :!:
..................................................................
Ďalšie informácie , súťažné kategórie , termíny elektronickej registrácie doplním priebežne.
Ďakujem všetkým za priazeň ktorá náš ženie dopredu ďalej sa venovať tejto činnosti. [-o< [-o<
Přílohy
0plagát 2018 menší.jpg
Obrázek
Fip

• Odpovědět s citací

Re: Modeller´s Contest Tatry (MCT 2018)

Příspěvekod zbynek.skopan » 01 čer 2018, 09:01

hmm modely v 11 vyhlášení ve 14..... budeme zrovna tu dobou v Nitře takže 3 hoďky s dětmi do Lesné tam 3 hoďky na modelech a pa zase zpět ... Chápal bych to v zimě... ale v létě? kdy slunce zapadá " 19:49, sobota 18. srpna 2018 (SELČ), Západ slunce v místě Poprad, Slovensko... vždyˇza tu dobu neuvádíme z Tater ani prd , stihneme tak akorát pokoukat modely a někde oběd. Celý den strávíme v autě.

Já jezdím s rodinkou s modely nejen kvůli soutěžím, o ceny mě vlastně ani nejde, viz moje téma:
viewtopic.php?f=863&t=100368

Před 14 dny jsme byli s dětmi v Kranji ve Slovinsku... i s pátkem - děti se koupaly v moři, Skocjanské jamy, koníčky v Lipici, v sobotu se děcka dosyta vynadívala na modely, já pokecal s modeláři ze Slovinska i Chorvatska, procházka po Kranji (návštěvu podzemí jsme prošvihli), v srbacké restauraci jsme se naládovali čebabi , kopec zmrzliny, a kvalitní káva, a večer kolem 17:00 vyhlášení .... a druhý den jsme v pohodě vyrazili na Prahu.
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 01 čer 2018, 12:29

zbynek.skopan píše:hmm modely v 11 vyhlášení ve 14..... budeme zrovna tu dobou v Nitře takže 3 hoďky s dětmi do Lesné tam 3 hoďky na modelech a pa zase zpět ... Chápal bych to v zimě... ale v létě? kdy slunce zapadá " 19:49, sobota 18. srpna 2018 (SELČ), Západ slunce v místě Poprad, Slovensko... vždyˇza tu dobu neuvádíme z Tater ani prd , stihneme tak akorát pokoukat modely a někde oběd. Celý den strávíme v autě.

Je to o úhlu pohledu, mi to vyhovuje - minulý rok jsme ten den stihli ještě štrbské pleso...
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 01 čer 2018, 12:43

já předloni jen halušky v nějaké kolibě, jenže to jsem byl sám z Prahy vlastně na otočku i tak jsem čekal až zapadne slunko abych nejel proti západu slunce .. letos plánujeme s dětmi (všechny modelaří ) a těší např na zubačku a Štrbací pleso..
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Truhlík » 01 čer 2018, 20:48

Pokial sa nieco nedokaka,tak som tam...Ale je to na tesno,lebo 22.8.2018 odlietame.Marek
Truhlík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fip » 01 čer 2018, 21:06

zbynek.skopan píše:hmm modely v 11 vyhlášení ve 14..... budeme zrovna tu dobou v Nitře takže 3 hoďky s dětmi do Lesné tam 3 hoďky na modelech a pa zase zpět ... Chápal bych to v zimě... ale v létě? kdy slunce zapadá " 19:49, sobota 18. srpna 2018 (SELČ), Západ slunce v místě Poprad, Slovensko... vždyˇza tu dobu neuvádíme z Tater ani prd , stihneme tak akorát pokoukat modely a někde oběd. Celý den strávíme v autě.

Já jezdím s rodinkou s modely nejen kvůli soutěžím, o ceny mě vlastně ani nejde, viz moje téma:
viewtopic.php?f=863&t=100368

Před 14 dny jsme byli s dětmi v Kranji ve Slovinsku... i s pátkem - děti se koupaly v moři, Skocjanské jamy, koníčky v Lipici, v sobotu se děcka dosyta vynadívala na modely, já pokecal s modeláři ze Slovinska i Chorvatska, procházka po Kranji (návštěvu podzemí jsme prošvihli), v srbacké restauraci jsme se naládovali čebabi , kopec zmrzliny, a kvalitní káva, a večer kolem 17:00 vyhlášení .... a druhý den jsme v pohodě vyrazili na Prahu.
V V

V deň konania súťaže sa konajú aj slávnosti obce Nová Lesná kde sa bude konať další program. Raz sme vyskúšali predlžiť súťaž len o hodinu a ohlasy priniesli viac negatívnych ohlasov ako pozitívnych. Priznám sa že bolo to aj z našej strany chyba kedže nebola hodina vyplnená žiadným doprovodným programom. Každým rokom sa ale snažíme súťaž nejak vylepšiť, obohatiť. Určite niekedy v budúcnosti plánujeme aj pozvať nejakých zaujímavých hostí, organizovať aj nejaké workshopy a podobne čím bude súťaž zase o niečo zaujímavejšia a atraktívnejšia. Žiaľ ale nie vždy vyhovejeme každému. Napriek tomu si vážim vášho názoru a aj tento návrh alebo dotaz budeme brať do úvahy do budúcna. Filip Bašista.
Obrázek
Fip

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fip » 01 čer 2018, 21:07

Jan Koliba píše:

Je to o úhlu pohledu, mi to vyhovuje - minulý rok jsme ten den stihli ještě štrbské pleso...

Ján, ďakujeme, teším sa že sa opäť uvidíme ! (:) ;-I
Obrázek
Fip

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fip » 01 čer 2018, 21:09

Truhlík píše:Pokial sa nieco nedokaka,tak som tam...Ale je to na tesno,lebo 22.8.2018 odlietame.Marek

Tak dúfam že všetko vyjde ako má a uvidíme sa ;-I
Obrázek
Fip

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JK93 » 02 čer 2018, 11:28

Fip píše:
Jan Koliba píše:

Ján, ďakujeme, teším sa že sa opäť uvidíme ! (:) ;-I

Letos je to ohrožené..ale pokusíme se :cool: :cool: :cool:
JK93

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Fip » 30 čer 2018, 20:50

Internetová registrácia je spustneá a potrvá do 15.8.2018 (:) (:)
https://docs.google.com/forms/d/1hJ9G_q ... #responses
Obrázek
Fip

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ján Moravčík » 29 črc 2018, 15:56

vieme prví...

https://bit.ly/2LZtpXZ
Přílohy
latinak (2).jpg
http://www.eastmodels.sk
Ján Moravčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Rado Kertes » 13 srp 2018, 15:05

Prospektor ako vždy, ocení 3 vybrané modely žiakov alebo juniorov.

A výnimočne budte mať možnosť na súťaži nakúpiť s 15% zľavu na všetky modely! Pri predobjednávkach tovaru, ktorý chcete priniesť na súťaž, použite na eshope ako výber dopravy "Osobný odber - Modeller´s Contest Tatry".
Tešíme sa na stretnutia! ;)
Obrázek
Rado Kertes

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ján Moravčík » 18 srp 2018, 11:53

Modellers Contest Tatry 2018 – prvé fotografie!

https://bit.ly/2Bj99Q0
Přílohy
DSC_0145 (2).JPG
Ján Moravčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ján Moravčík » 18 srp 2018, 19:47

Modellers Contest Tatry 2018 – REPORT + VIDEO s Lukášom Latinákom

https://bit.ly/2wgdVIk
Přílohy
DSC_0011 (2).JPG
Ján Moravčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pavol.Novotný » 18 srp 2018, 21:17

Vďaka organizátorom - všestranne pekné podujatie. Uvidíme sa i o rok.
Pavol.Novotný

Další

Odeslat odpověď

Zpět na Rok 2018