Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Soutěže (Contests) ‹ Rok 2019
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

MODELLBRNO 2019

Přehled soutěží pro rok 2019
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: MODELLBRNO 2019

Příspěvekod Ondra Kubeš » 10 kvě 2019, 22:31

850míst je parkovací kapacita,Kart arena na ni nemá vliv..Melou se tu blbosti,navíc když není MSV,tak je otevřené parkoviště za hasičárnou max. 200m ke vchodu a plocha za Voroněží II.
Fascinuje mě, co je to najednou za problém, když si vzpomenu na parkování třeba na Proseku,nebo v Mošoni...(to je jen příklad, aby se toho někdo nechytl,že proti nim něco mám.
Ondra Kubeš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondra Kubeš » 10 kvě 2019, 22:34

Aleje to akce fa.Eduard,tak si to řešte s nima ...
Já si parkování vyřeším...
Ondra Kubeš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdenál R » 10 kvě 2019, 22:53

Ondra Kubeš píše:850míst je parkovací kapacita,Kart arena na ni nemá vliv..Melou se tu blbosti,navíc když není MSV,tak je otevřené parkoviště za hasičárnou max. 200m ke vchodu a plocha za Voroněží II.
Fascinuje mě, co je to najednou za problém, když si vzpomenu na parkování třeba na Proseku,nebo v Mošoni...(to je jen příklad, aby se toho někdo nechytl,že proti nim něco mám.

A tu informaci máš odkud? Ze stránek BVV, který vypadají stejně už nejmíň 10 let a který není krom akcí schopen nikdo nijak jinak aktualizovat? A kde si ještě nikdo nestačil ani všimnout, že ten parkovací dům tak už dávno nevypadá?
EDIT: Na kapacitu se nikdy nedostaneš, stačí jedna kikina, která nedokáže zaparkovat mezi dvě čáry a je rázem všecko jinak. Nikdo taky nebere v potaz, že SUV, MPV nebo dodávka toho místa potřebuje podstatně víc...

Sorry jako, ale ty už argumentuješ jak ten STBák, kterýho na Slovensku nechtěli a tak ho poslali k nám. Co na tom, že je to špatný - tak s podívejte vedle, tam to je ještě horší, ale to, že to někde může třeba být i lepší raději neřekne...

Parkoviště za hasičema je nejmíň 600 m daleko, protože 0,5km to je po chodníku jen od Éčka k 5. bráně. Klidně se s tebou vsadím a všecko co bude nad 200m mě můžeš odnést na zádech. A já se pronesu, zeptej se Filipičenka z Ořešína, ten mě nesl přes celou Tučkovou. Pěkně od Severky až po letňák...

Za Voroněží II je závora, takže mám pocit, že pokud nejsi host, tak se tam ani nedostaneš. Nemyslíš spíš ten plácek u Moravské chalupy? Ten je ale mikro-mini a je pořád plnej. Ono totiž na tom velkým place za Voroněží I postavili další barák a na rožku Rybářské novej hotel, navíc na Rybářskou přesunuli oddělení cizinecké policie a vyhradili si tam tak 20 míst, takže díky tomu, místní parkujou tam, kde bylo doposud volno a VIDA! jim svým umístěním taky úplně nepomohla.

Jako mě to je taky jedno, já mám auto napsaný na Rybářskou, takže to klidně postavím na dvůr za zákaz vjezdu s vyjímkou dopravní obsluhy a nemám s tím problém nebo přijedu těch pár zastávek trajfem, ale myslím, že o nás místní asi ani tak nejde...

A že to je akce Eduardů? a ono se to snad už nejmenuje MODELLBRNO 2019?
Zdenál R

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Miloš K. » 11 kvě 2019, 13:10

Ješitnost jen kvete....a v květnu :lol: Má to cenu se hádat?Tak tam nejezděte .Je snad málo akcí u nás?.Nechápu,že někomu stojí za to,se hádat a za každou cenu tam být.Koníček máme pro radost a ne z nutnosti.Já to smetl ze stolu hned po této informaci naprosto v klidu a bez emocí,které by začaly už na D1. :lol:
Snad jen k dohodě mezi aktéry MUNI ,BVV a Eduard.....Toožž je snad jasnééé,kdo je z Brna nééé? :lol:
Miloš K.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vojta Mertl » 13 kvě 2019, 19:21

Zdravím, chtěl bych zamluvit stoly na náš Sig a podle stránek soutěže mi není jasné, na koho se obrátit. Psal jsem přímo Petru Vackovi, ale bohužel bez odpovědi (chápu, že toho může mít teď hodně), proto se chci zeptat těch, kteří už mají stoly zamluvené, s kým jste tuto věc řešili? Díky!
Vojta Mertl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vojta Mertl » 13 kvě 2019, 20:04

Zprávu jsem psal minulé pondělí, proto se raději ptám, jestli se tato věc neřeší s někým jiným, kdo to má na starost. Zkusím počkat.
Vojta Mertl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vojta Mertl » 14 kvě 2019, 08:04

Pavle, díky moc! ;-I
Vojta Mertl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 14 kvě 2019, 08:38

V rámci akce proběhne

1. Lodní Regatta - Cena řeky Svratky - jako součást U1,U2.U3.... modely není potřeba přihlašovat, jen kdyby někdo nechtěl tak mě to napište
více
viewtopic.php?f=171&t=121456
Tak doneste co nejvíc lodí a ponorek U2 bude dělená opět samostatně na 1/700 a 1/350 (platí jen pro ceny regatty!!!)

2. Cena 310.PMC Praha "Václav Wosečka" .. nejlépe umístěný model WWI letadla (alternativně dvouplošníku) v bodovací části MČR žáků (v případě stejného umístění více modelů rozhodne více získaných bodů)
- fotky cen přiložím (v případě dětské kategorie bude navíc sladká odměna připomínající rodiště Václava Wosečky
vice o Wosečkovi zde :
https://www.valka.cz/Wosecek-Wenzel-Vac ... ld-t101966
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimir Kafka » 15 kvě 2019, 12:19

Připomínám svůj SIG Stíhací dvojplošníky 30.let

Tématem jsou stíhací dvojplošníky, jejichž prototyp vzlétl od roku 1930 výše.
Konkrétní model může klidně zobrazovat předlohu z let čtyřicátých, může to být cvičný nebo stíhací-bombardovací letoun, vše za předpokladu, že prototyp daného typu byl původně zkonstruován jako stíhač. Orientačně tam patří typy uvedené v prvním příspěvku tohohle vlákna:
viewtopic.php?f=57&t=102042
...dále všechny možné prototypy, malosérie a obskurnosti, typu Fairey Fantome, Armstrong-Whitworth Scimitar, Kočerigin DI-6, a dokonce i Hurricane s odhazovatelným horním křídlem :)
SIG, přestože má hlavní základnu v 1/72, je otevřený všem měřítkům, přestože se v něm schází i špičkoví modeláři jako je Richard Kovalčík, Dušan Gubič, Libor Jekl nebo dokonce já, otevřený všem modelům bez ohledu na kvalitu zpracování, a přestože originální modely uvítáme nejvíc, vůbec nevadí duplicity, budeme moc rádi i za každou další obyčejnou Čajku, Gladiatora nebo Avii B-534 :)
Kdo se chce zůčastnit, prosím, pošlete mi nejpozději do neděle 9.6. základní info o modelech, které přinesete. Je to stejné jako předloni, tzn. zajímá mě pár drobností, aby modely nebyly úplně anonymní - jméno autora, název letadla, místo, rok, peruť, pokud byl nějak významný pilot, jeho jméno. Vše stručně na jeden řádek. Důvod je hlavně to, abychom připomenuli laické veřejnosti, že náš koníček je o co nejpřesnějších zmenšeninách reálných, konkrétních strojů konkrétních pilotů, ne že vezmeme hračku, nabarvíme jak nás napadne a pak "na to dáme ty samolepky".
Tady pro ilustraci fotky z minulého ModellBrna:
viewtopic.php?f=57&t=102042&hilit=soumrak&start=270#p2013298
Tyto krásné cedulky jsou zároveň jedinou odměnou za účast v SIGu :)
Prosím, napište mi i ti, co jste před časem psali předběžně, ať to mám po kupě a potvrzené.
A prosím, nenechávejte přihlašování na poslední chvíli. Budu seznam přihlášených průběžně aktualizovat ve vlákně SIGu.
Airone Hobby FB
Obrázek
Vladimir Kafka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pepa Handl » 19 kvě 2019, 08:19

V pondělí 13.5. jsem registroval klubovou výstavku KPM Znojmo a rezervoval stoly. Zatím mně nepřišlo žádné potvrzení (zasílal jsem přes formulář a následně i na e-mailovou adresu).
Obrázek Obrázek
Pepa Handl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod MikeNewman » 19 kvě 2019, 13:23

Zdravím, pánové. Nevíte jak je to letos s XXL? Bude nějaká akce, nebo nic? Na info na stránkách jsem psal, ale už týden bez reakce. Děkuju za info. Jinak v Brně co zavedli i parkovací zony je to s parkováním na houby. Jinak hafol místa bude asi i na Hlinkách, jen je to o něco dál.
MikeNewman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jarda malý » 19 kvě 2019, 17:54

Parkovací zóny o víkendu neplatí...
Všeliké kvaltování toliko pro hovada dobré jest.
jarda malý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ondrous » 24 kvě 2019, 08:56

Ubytování objednáno a už se nemůžu dočkat!
Obrázek
Ondrous

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zbynek.skopan » 24 kvě 2019, 11:02

zbynek.skopan píše:V rámci akce proběhne

1. Lodní Regatta - Cena řeky Svratky - jako součást U1,U2.U3.... modely není potřeba přihlašovat, jen kdyby někdo nechtěl tak mě to napište
více
viewtopic.php?f=171&t=121456
Tak doneste co nejvíc lodí a ponorek U2 bude dělená opět samostatně na 1/700 a 1/350 (platí jen pro ceny regatty!!!)

2. Cena 310.PMC Praha "Václav Wosečka" .. nejlépe umístěný model WWI letadla (alternativně dvouplošníku) v bodovací části MČR žáků (v případě stejného umístění více modelů rozhodne více získaných bodů)
- fotky cen přiložím (v případě dětské kategorie bude navíc sladká odměna připomínající rodiště Václava Wosečky
vice o Wosečkovi zde :
https://www.valka.cz/Wosecek-Wenzel-Vac ... ld-t101966

3.Cena 310 PMC Praha - Model lodi v dětské kategorii

PS. nevím kdo spravuje modelbrno.cz ? bude se někde zveřejňovat speciální kategorie a klubové, firemni a jiné ocenění? Vždyť je to skoro za měsíc a kde jaká akce někde v "Hasičárně ve Zlámané Lhotě" je více připomínána .... zde postrkují jen vzdechy nad parkováním... a to začne i lamentace nad D1 :grin:
Osobní stránky (nová adresa)
http://www.zskopan.cz
zbynek.skopan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Konečný » 24 kvě 2019, 11:21

Mě by se líbil i seznam Sigů, jak říkáš, letos je to nějaké klidné :-D
rozestavěno:
Fortress Mk.III, 1/48 Revell
Short Stirling Mk. III 1:48 Sanger
Hawker Typhoon Mk.Ib bubbletop 1/48 Monogram
Ju-52/3mg4e 4U + NH Kréta 1941 Eduard 1/144