zbynek.skopan píše:přehled Sigu dle MF, asi nezbývá než to dát v akci Z alespoň sem co jsem našel :
SIG "Soumrak stíhacích dvojplošníků" ModelBrno 2019
viewtopic.php?f=57&t=102042
OSA - DUNAJ, SIG Modellbrno 2019
viewtopic.php?f=57&t=124652&hilit=SIG
David DD píše:Mám brát potvrzení o rezervaci na klubový stůl pouze automatický email, nebo mi to někdo ještě potvrdí či sdělí, že je či není možnost? Nerad bych se na místě dozvěděl, že máme smůlu.
Václav Hochmuth píše:Už je zverejnený zoznam klubov a SIGov:
https://www.modellbrno.cz/cz/informace/ ... ych-vystav
JiříVránek píše:V rámci tovární výroby v Dessau jsme se rozhodli uspořádat na Modellbrnu SIG zeměřený na toto téma. To znamená sraz modelů Junkers 88 - 388 všech měřítek na jednom místě v jeden den.
Informace dodám. Svoje zprávy a přihlášení bud do vlákna tovární výroby Dessau, nebo do SZ. Děkuji všem !
Vladimir Kafka píše:Jo, bez toho našeho, kterej mi Vacátko mailem potvrdil už v dubnu.
A bez kontaktů, aby kdyby se někdo chtěl do toho SIGu přihlásit, aby to měl jako co největší bojovku.
Nechápu, proč to musí bejt tak na k***t, web moderní, přehlednej, obsah na nic.
Vladimir Kafka píše:v pohodě, díky, chtěl jsem jen vědět na sichr, že tam nepošlu lidi s 40 modelama zbytečně
kikin píše:Malej poznatek,na online registraci nejde zrusit jiz vlozeny model.Omylem jsem vlozil jeden model 2x
Soutěžící na MČR musí být členem SMČR. Je to výslovně uvedeno i v propozicích.petr mikloš píše:Jenom jeden dotaz na mistrovství ČR mládeže na Modelbrnu. Musejí být soutěžící členové nějakého klubu nebo členy SMČR nebo je to jedno a přihlásit se mohou všechny děti a junioři?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník