Naposledy upravil Ondřej Škarka dne 17 zář 2019, 06:59, celkově upraveno 1
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Sám jsem letos navštívil ZlínKit jenom jako návštěvník, protože se mi kryl s jimými, nemodelářskými akcemi. Výstava byla menší, ale pořád docela důstojná. Připojuji aspoň jednu atmosférickou fotku z odpoledne, kterou jsem narychlo típl mobilem.
BEZVÝHRADNĚ STOJÍM ZA IZRAELEM
Pracujte pečlivě, nespěchejte, dokonalý vzhled modelu záleží jen na Vás. :)
Taktéž jsem byl dopoledne vytížen jinak, takže jsem byl odpoledne jen na čumendu. Soutěž působila komorním dojmem, ale bylo se na co dívat. Bylo vidět, že zlíňáci umííí. Nějaký ten fotoprůřez zde: https://chanakuno.rajce.idnes.cz/Zlinkit_2019/
Paráda..... Akorát v sekci S-15 se prohodili Randalf (Roman Kresta) a moje maličkost (Václav Maděra) coby autoři mmodelů. Ale to je nepodstatný detail..... "modří vědí".... A VELKÝ dík za ocenění.... to jsem teda opravdu ale opravdu nečekal....
P.S. jedna perlička: někdo z kolegů mě upozornil, že letos jeden jediný Hurricane na celé akci byl můj Whatifový holanďan... ale to jen tak na okraj
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !