Dakujeme vsetkym, ktori sa podielali bud priamo, alebo nepriamo na nasej sutazi, velmi si to cenime . Neposledna vdaka patri nasim sponzorom ZUS Gelnica za priestor a obcerstvenie, primatorovi mesta Gelnica, riaditelovi CVC Gelnica, modelarskym obchodom PROSPEKTOR a MODEL CENTRUM Zvolen, firmam I-INDUSTRY, KAPAK, FORMICKAREN, medialnemu partnerovi EASTMODELS a chalanom zo SLOVAK AIR FORCE AGENCY. Spestrenie sutaze boli navsteva hasicskej stanice, navsteva stolne Jozef a prezentacia historickej vojenskej skupiny. Na sutazi vystavovalo svoje nadherne prace 64 vystavovatelov. Z vyse 230 modelov bolo 71 v kategorii ziak a junior. . Dakujem este chalanom z Presova a Rimavskej Soboty za pekne fotky, lebo priznam sa, ja nemam skutocne ani jednu. Dufam, ze sa vam nasa sutaz pacila. Este na zaver podakovanie vsetkym nasim clenom klubu
Blahoželám k úspešnému a krásnemu prvému ročníku súťaže. Veľmi ma mrzí, že som sa na ňom osobne nemohol zúčastniť, lebo som bol na liečení v Piešťanoch. Dúfam, že na budúci rok sa mi pošťastí prísť a hádam prispejem aj nejakou cenou. Zdraví PhDr. Dušan Slezák