cílem tohoto příspěvku je vyvolat diskuzi a zároveň na MF vyčlenit z vlákna "soutěže" vedle 2017, 2018, 2019, 2020 ještě vlákno "Organizace soutěží - obecné náměty a diskuze."
Jistě všichni pamatujete nedávnou a velmi, velmi výživnou debatu o oceňování stejného modelu 3x na jedné akci v rámci 4 let... Podle mne diskuze výživná, ale moc na vlákno k Panterscupu neseděla. I proto si myslím, že má smysl založit další chlívek, kde by se tyhle věci daly probírat. Už jen proto, že by to mohlo pomoci zvednout naši soutěžní kulturu.
Mě třeba, jako organizátora, aktuálně zajímá jedna věc - UBRUSY!
Líbí se mi představa převléct Vehikl do černých ubrusů, které by byli jednotné a hladké. Ono, Pilsner nebo Gambrinus 1x1m prostě není ideál. Jaký je ale váš názor na barvu ubrusu? Bílá nebo černá? Na focení je myslím ideální průměr šedá, ale to není hezké. Naopak znám několik soutěží, které mají černé ubrusy a nikomu to nevadí - a dle mého to vypadá luxusně. Na druhou stranu sem slyšel spoustu prskajícího řevu, co je to za kreténský nápad dávat to na černou, bo ta sežere všechno světlo a pak není nic vidět.
Jaké jsou vaše zkušennosti jakožto diváka? Na co se vám kouká/ fotí lépe? Na bílé nebo na černé?
EDIT: opravdu nehodlám tvořit pravidla pro ostatní soutěže a opravdu nechápu, jak to někoho mohlo sakra napadnout.
Naposledy upravil vrog dne 22 bře 2019, 18:21, celkově upraveno 1