Rozhodně lobbuju za lepty na He 115 (1/48 Special Hobby 48110). Na tenhle model se téměř nic nedělá, já sehnal jen vacu-kabinu. Dál nic. Teda, pokoušel jsem se objednat nějaký švédský minilept, patrně na zakázku od Eduarda, ale 18 € bez pošty je teda řacha. Navíc je to na švédský mašiny. Myslím, že si to tenhle krásnej stroj zaslouží
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň... Pokud nejste KAPACITA, tak to nebude tolerováno!!!
Radku, co kulomety z 1.sv. války??? Stačí jen těla s perforací?? Ještě vymyslet, jak by se to ohýbalo nebo jen síťovinu, ze které by se to dalo vytvořit. Michal
Sháním obtisky v 1/72: slezské orlice: 8 x 4,9 mm* 5,5 mm; 8 x 8,9 mm* 8,9 mm; 8x 18,8 mm*18,8 mm 2023: Fokker F.l - Eduard
Ten ambulantní Oxford je moc povedený počin a u uvažuji o něm. Na druhou stranu nevím, jestli se mi chce věnovat tolik úsilí na tento typ, a tak by mi asi stačily jenom obtisky. Nebudou třeba k mání i samostatně?
Pracujte pečlivě, nespěchejte, dokonalý vzhled modelu záleží jen na Vás. :)
Rado, na Vindiho se teda budu těšit, ale z jiného i když podobného soudku. Viděl jsi novýho Wirrawaye od SH? Něco na něj neplánuješ? Potřeboval by to jako sůl
Takže si to shrňme: děláš věci, které nikdo nechce, neděláš věci, které někdo chce, máš toho málo v sortimentu a hlavně, a to nikdo ještě neřekl, je to děsně drahé...
Až se divím, že Ti to takhle nikdo nenapsal pár věcí mám a super