kikin.

stat se to muze.ten zil je momentalne uklizenej protoze sem si jeste nekoupil barvy(hold kdyz mam penize tak si vetsinou koupim neco jineho a na barvy zapomenu)jinak kdyz si vspomenu tak je urcite koupim a casem zacnu pokracovat...tim atd myslis jeste co??vim asi o trech modelech ktery urcite nepostavim a mozna je mam na foru.Vlastimil Šindelář píše:sry za OT ale pochybu že to dojde do konce ...jako ten zil..atd
JJ o to právě de.Jinak zacinam rezat pol(i,y)styrén nějak aby se mi tam vešel.Ve škole sem si dělal nějaký návrhy na kousek papíru tak to zejtra přez den nějak překreslím na větší papír a hodím to sem.Jinak sem se uš koukal na obchod.valka.cz a něco se mi tam zalíbylo...viz foto...to je asi všechno...PS:pokud tam sou nějaké chyby tak se za ně předem omlouvám.Tomáš Dunda píše:Musím uznat, že jako základ na dio je to pěkný rám, teď jde jen o to, co stvoříš uvnitř.
Tomáš Dunda píše:Dokonce jsem si toho i všiml.
J!rka Votápek píše:Tý jo! Do tý dřevěný mísy se ti vlezou nejmíň 4 kila sádry..![]()
TomLame píše:No já newím kikine, ty panáčky Marine Recon vypadají že zrovna bojují ale ty VC na boj nevypadají teda ..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník