Jak utnul,prostě sem to časově nezvládl,2měsíce je na dio přece jen krátká doba.A rýžoviště se mi taky nevyvedlo podle mích představ.Takže si dám oraz a po Brnu vše pomalinku a v klidu dodělám.Už sem z toho opravdu padal na hubu.Chodit deně kolem1.00až 2.00 raní spát a ráno v 6.00 vstávat na panský taky nejde furt.
neuvěřitelné... to jako nepojedeš do metropole? nic si z teho nedělej, já o ni k poslednímu tohoto měsíce přijdu definitivně... pak hodlám vyhrát sportku a bude po starostech... Macan
Zigi, plány se ze zásady nedodržují... takže skončíme u těch modelů...to bude jistější a stejně neznám správný PIN sportky odloučení od rodiny plánuju kolem 16:00 a pak jen "olé PU" kde bych mohl být u Šveka nejpozději do 18:00 už se těším na pohovor Macan
zachovej paniku, stejně ráno brzo vstáváme takže mecheche nebudete tak famosní, jako v newpakacity o to větší pravděpodobnost, že něco opravdu proberem... Macan
Nevázne to nikde . jen si dávám pauzu Ležel sem na tom moc dlouho,do Brna sem to nestih tak odfrkuju,navíc sem tenhle týden strávil kupu času v práci tak nebyl čas.
Tak sem se konečně dotrápil po dvou nepodařených pokusech s pryskyřicí s rýžovištěm.Po natónování olejovkou ještě vodu čeká vrstva dvousložkového lesklého laku.
Na LVTéčku jsem dokončil zaprasení.
Takže už i já si konečně mohu říct HOTOVO !!! . Bohužel se ,ale musím omluvit,že zatím nedám víc lepších fotek,než tuhle jednu.Stím foťákem co mám , smejma klepavejma rukama a bez stativu bylo celá dokumentace stavby téměř nadliský výkon,natož potom nafotit kloudný fota mého 4,5 měsíčního snažení
Jakmile ,ale zlomím "Zigiho" pro další spolupráci na focení hned vše napravim .