Tak jsi přišel, jak se říká u nás na HANÉ s křéžkem po funuse. Už mám nadekálováno a jak jsem psal dříve pozměnil jsem výroní číslo. Abych pravdu řekl, už jsem se tak do toho hledání zažral, že jsem v tom měl sám zmatek a náležitě jsem se do toho pěkně zamotal. Proto tahle varianta se mi zdála nejschůdnější. Našel jsem i dvě fota konkrétní mašiny, ale nejde z nich poznat o jaký typ křídla se jedná. Jinak díky opět se ukázalo že víc hlav víc ví Fotečky hodím večer.Jinak samozřejmě díky protože si myslím že jsme i ostatním v typech X a XX udělali jasno.
Já to věděl že se nějaký rýpal najde . Ale vážně, je tam malý renonc. Když jsem to začal stavět tak jsem na šachty použil GSI interior green(27) a myslel si že mám vyhráno, natahal jsem hadice, kabely a pak mě to trklo že je něco špatně. Ale to už bylo pozdě takže šachty jsou světlý a dekly tmavší (HU 226) a pro příště jsem zase chytřejší že není interior green jako interior green.
Tak něco málo těsně před dokončením.Dodělány podvozky, brzdící štíty, lak a další prkotiny. Přidal jsem si trošku práce protože jsem pako a nestuduju podklady- nalepil jsem všechny antény, přesně podle výkresu co je v REVI a vzápětí jsem je zase olámal . Nevšiml jsem si těch malých poznámek že některé anteny byly montovány až od určitrých verzí. Tak teď už jenom dodělat překryt , nějaký zajišťovadla a bude vymalováno .
Šéfe supéér DD. jen mě mrzí že ji neuvidím na živo už letos ale až na jaře u nás Plánoval jsem si to už od léta a zase mě to rodinná oslava překazila.Pokud bude teď u vás na soutěži tak mě ji Pavel Behenský nebo p.Zelený musí nafotit.A to on určo udělá.On je Pavel na ty éra z namu jako jatej.Tak ještě jednou gratulace a vzhůru do ringu.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Tak konečně padla, doděláno , pár obrázků na ochutnávku, zbytek dávám do galerie modelů. Děkuji všem za pomoc při řešení nejasností a za vaše ohlasy. DÍKY