"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
George9 píše:Začíná to vypadat bleděNejen že dekál zůstává zkrabatělej, navíc se na něm po aplikaci Softeru udělaj takový modrozelený mapy
No v posledním záchvatu zoufalství odstřihnu z aršíku ještě dva pokusný kousky, a na ně zkusím Agamy, nejdřív Tensol, případně Hypersol, ale tomuhle pokusu už sám nevěřím..
Martin Jursa píše:Ak by si zohnal arsik na viac masin, odkupim od teba zbitok, ktory nepouzijes.
George9 píše:Martin Jursa píše:Ak by si zohnal arsik na viac masin, odkupim od teba zbitok, ktory nepouzijes.
Jestli se mi podaří ten jedinej aršík, kterej na Huny v SEA existuje, sehnat, nabídnu nejdřív zbytek klukům u nás v klubu. Když nebudou mít zájem, jsou tvoje
George9 píše:Martin Jursa píše:Ak by si zohnal arsik na viac masin, odkupim od teba zbitok, ktory nepouzijes.
Jestli se mi podaří ten jedinej aršík, kterej na Huny v SEA existuje, sehnat, nabídnu nejdřív zbytek klukům u nás v klubu. Když nebudou mít zájem, jsou tvoje
Martin Černý 'Černoch' píše:George9 píše:Martin Jursa píše:Ak by si zohnal arsik na viac masin, odkupim od teba zbitok, ktory nepouzijes.
Georgi a na mě se s předkupním právem vyprdneš, když jsem tě našel výrobce?![]()
Jestli ho seženeš a budeš objednávat, vem mě pro jistou jeden celje kousek pro mě.
George9 píše:Martin Černý 'Černoch' píše:George9 píše:Martin Jursa píše:Ak by si zohnal arsik na viac masin, odkupim od teba zbitok, ktory nepouzijes.
Georgi a na mě se s předkupním právem vyprdneš, když jsem tě našel výrobce?![]()
Jestli ho seženeš a budeš objednávat, vem mě pro jistou jeden celje kousek pro mě.
No dyk já to pochopil tak, že jestli ho seženem, budeš si brát jeden aršík pro sebe![]()
David Matušek píše:teda ja nevim , ale nei to tim ze to davas na holej plast ??
Prece jen holej plast a nabarvenej plast jsou uplne jiny povrchy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník