George9 píše:Tedy zatím co fotka, to perlaTak furt nevím, jestli je "nechat v kovu", nebo je takhle kamuflovat....
Martin Černý 'Černoch' píše:Georgi, TER na Hunu? Máš foto? To by mě zajímalo.Hlavně tedy kolik tam toho bylo, myslím že závěsníky na Hunovi neměly moc velkou nosnost, zatím jsem viděl jen fotky s jednou pumou na každý závěs,raketnici nebo naplm bakem, případně Bullpupa na vnitřním.
George9 píše:Začínaj se naplňovat moje obavy z dekálů. Vyzkoušel jsem kousek nepotřebnýho dekálu z aršíku. AŤ jsem ho hadříkem na podklad přitláčel sebevíc, na víc než polovině plochy vůbec na plast nepřilnul. Čímž si myslím, že tam chybí lep. Pak jsem ho přetáh Softerem. Zkrabatěl a zkroutil se tak, že v rozích se uplně zvednul z podložky. Po šesti hodinách si sice lehnul zpátky, ale zkrabatělej je pořád. Bohužel lepší fotku se mi nepodařilo udělat, takže vidíte prd. Uvidím, jak bude vypadat ráno. Jestli furt stejně, tak....
p.s: nemáte někdo zkušenosti s Monogramáckejma dekálama? Co na ně platí...?
Martin Černý 'Černoch' píše:Setter není tak silný aby nahradil lepící složku pod dekálem.
Zkoušej sehnat tyhle dekály, myslím že by se daly. Taky mě to časem čeká
http://modelingmadness.com/scotts/decals/exc48049.htm
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník