Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Skupinové a tématické stavby ‹ ARCHIV ‹ Vietnamská válka
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Zasažená M35 1:72

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Zasažená M35 1:72

Příspěvekod nunymaster » 02 dub 2009, 18:21

Prosím o posouzení a zaslání připomínek k mému rozpracovanému diu. nejsouli v něm úplné blbosti a , zda vietnamci mají vylést z díry nebo jen tak z jungle, děkuji za připomínky potřebuji to případně ještě opravit , stromy tam ještě nejsou kvůli manipulaci moc děkuii za připomínky... [-o< [-o< [-o< [-o<
Přílohy
101.JPG
104.JPG
103.JPG
102.JPG
100.JPG
099.JPG
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
nunymaster

• Odpovědět s citací

Re: Zasažená M35 1:72

Příspěvekod Jan Pavlik » 02 dub 2009, 18:29

Nuny na začátku bylo slovo boží a pak hned tvoje diodrama...parádní nápad i provedení. Vietcong bych umístil do džungle. =D>
Jan Pavlik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DemolatorTom » 02 dub 2009, 19:05

Jan Pavlík píše:Nuny na začátku bylo slovo boží a pak hned tvoje diodrama...parádní nápad i provedení. Vietcong bych umístil do džungle. =D>

Ved oni vyšli von len nachvíľu, aby mohli odpáliť RPG-čko... :)

Inak super nápad =D>
DemolatorTom

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nunymaster » 02 dub 2009, 19:06

Já mockrát děkuji za slova povzbuzení a od mistrů jako ty mně to těší dvojnásob... [-o< [-o< [-o<
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
nunymaster

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jiří ščučka » 02 dub 2009, 23:03

dobrej nápad =D>
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
jiří ščučka

• Odpovědět s citací

Příspěvekod yan.ko » 03 dub 2009, 01:41

No teda, klobouk dolu :shock: :shock: :P :P Moc dobry napad a jeste lepsi zpracovani =D> =D> =D>

Jen nerozumim tomu gestu tech dvou tamancu. To tem amikum hrozi, nebo se raduji, nebo je to takove to gesto "Jo!"?
"Koho jste potkali? Co vam to nalhali?! Ma matka jenom jednu dceru ma a to jsem JA!"
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
yan.ko

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nunymaster » 03 dub 2009, 04:46

yan.ko píše:No teda, klobouk dolu :shock: :shock: :P :P Moc dobry napad a jeste lepsi zpracovani =D> =D> =D>

Jen nerozumim tomu gestu tech dvou tamancu. To tem amikum hrozi, nebo se raduji, nebo je to takove to gesto "Jo!"?

no tak jsem to myslel že mají radost a ten se samopalem bude mít ještě náhradní hlavici v té ruce...
nunymaster

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Airman.1472 » 03 dub 2009, 16:30

Možná by to, pro větší věrohodnost, chtělo do toho výbuchu přidat trochu červený a žlutý. Já vím, že ztvárnit výbuch nebo oheň je vždycky problém, ale takhle to vypadá, jako by po tom náklaďáku hodili pytlík s vodou a těď z toho mají prdel (nebo je to začíná hodně mrzet).
Naposledy upravil Airman.1472 dne 03 dub 2009, 16:35, celkově upraveno 1
Alias Libor Zajac
Airman.1472

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Šádek » 03 dub 2009, 16:35

Paráda, skvělý nápad =D> =D>
Zasalutujeme kusu hadru, nastoupíme do lodí a vyrazíme za Sluncem." D.Eisenhower
Petr Šádek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk Petrovič » 06 dub 2009, 22:20

Airman.1472 píše:Možná by to, pro větší věrohodnost, chtělo do toho výbuchu přidat trochu červený a žlutý. Já vím, že ztvárnit výbuch nebo oheň je vždycky problém, ale takhle to vypadá, jako by po tom náklaďáku hodili pytlík s vodou a těď z toho mají prdel (nebo je to začíná hodně mrzet).

S tímhle bych souhlasil,výbuch je dost těžká věc :? .Zkuz to barevně doladit :paint: .Další věc :cca 5tun čehosi,připadá mi ten náklaďák až moc zvedlý,spíš bych ho točil spíš k boku,vzhledem k tomu,že ten "vocas co to risknul zřejmně střílel nejspíš ze strany" neb rána ze zadu by pro něj znamenala jistou smrt,vzhledem k tomu,že náklaďák s takovýmhle nákladem by se po jungli nepohyboval jedinej a měl by tutově doprovod :) .Tudíž bych vynechal i ty jásající"kongy".poslední věc,pád vojcla vzadu bych spíš orientoval jiným směrem,vzhledem k výbuchu a vnitřní kolo bych více potrhal,vzhledem k centru výbuchu je vcelku.
Ale dost kritiky,i tak smekám,je to neotřelý nápad a málokdo by se do něčeho takového pustil =; ;-I :flower: .
"Uncle Sam Ain´t Released Me Yet"
http://www.diorama-nam.cz
Zdeněk Petrovič

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nunymaster » 07 dub 2009, 05:06

Tak to jsem dost skonil , já to bral jako že jel jeden sám , no to je ta moje neznalost co neomlouvá, ten v zadu toho jsem myslel jako že seděl na sajtně po směru jízdy a pak by vlastně strátou stability padal za sebe, ale asi máš pravdu a přehodím ho jinak, moc děkuju za reakci a jsem za ni rád , ještě kdyby tě napadlo jak doladit ten výbuch, abych ho neskonil taky. jo a to kolo je potrhaný stejně jako to venkovní ale není to slepený ještě nafest a tak je pootočený...díky ahoj. [-o< [-o< [-o<
nunymaster

• Odpovědět s citací

Příspěvekod fík » 07 dub 2009, 09:03

Mě se to docela líbí. Hlavně se mi u tvých diorám líbí krajina. Nevím přesně co jsi použil na ty keře, ale je to pěkný. Jestli je tam i mech, tak ten já nepoužívám. Nic přírodního maximálně kořínky na suché větve. Nemám dobrou zkušenost.
Ten voják na sajtně má brýle, nebo mu to vyžahlo oči? :-D
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"

Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!"
MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP:
HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
fík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod doktor » 07 dub 2009, 10:31

J eto super napad aj ten nakladaksa mi moc paci, ty pajdulaci su prerobeny gumaci?
doktor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marder » 07 dub 2009, 11:42

Parádně provedený dio =D> ,ale na druhé straně jsem nepochopil myšlenku. Pokud jede něco po relativně vodorovné podložce a je zasaženo nějakým granátem nebo střelou tak tlaková vlna to něco bude pravděpodobně zvedat od centra výbuchu tzn. že centrum výbuchu bude někde dolu (u země). Takto to vypadá na dva výbuchy, první nadzvedl M35 a druhý dílo dokonal, ale nikde nejsou stopy prvního výbuchu, tak to asi nebude ono. :?: :?: :?:
Montážní linka a lakovna:
Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499
Hotovo:
Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Marder

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk Petrovič » 07 dub 2009, 13:39

to nunymaster : provedení výbuchu bylo tuším někým posáno v Modeláři nebo novinkách,zkusím se Ti po tom večer podívat..
"Uncle Sam Ain´t Released Me Yet"
http://www.diorama-nam.cz
Zdeněk Petrovič

Další

Odeslat odpověď

Zpět na Vietnamská válka