Pěkný!! Jednoduchý a v tom je síla.Jen bych na ty VC volil spíše kapradinové listyty větývky z listím je dost srážej.Ale to je jen můj názor.Navíc se mi líbí jak jsi z jedné strany celou scénu uzavřel.
Děkuji. Kapradí, kromě toho, co jsem schopen vyřezat, zatím nemám. nedávno jsem viděl nějaký dokument, kde byl i záběr na přesouvající se skupinu buď Congů, nebo NVA. Spíš bych to tipoval na Congy. Měli na přílbách a zádech poměrně hustou vrstvu vegetace. Budu se muset podívat po nějaké další vegetaci od Modelscene. Doufám, že Rk-Techové budou v dohledné době objednávat. Obě strany bychom měli při přesunu, ještě plánuju mariňáky od Pegasusu nahnat do pole s rejží a pak už zbývá jen nějaký ten fight nebo momentky typu Patton kryje postupující pěchotu.
Web Model-scene jsem našel, obrázky tam jsou také, zajímalo by mě, kolik toho v tom balení je.
Jestli to není proti pravidlům fora nebo nezákoné , tak ti posílám ty rostlinky jinak prosím administrátory aby to vymazali .. děkuji a v balení je asi 10 aršíků a u kapradí buď dva nebo tři teď nevím...
Přílohy
skenovat0007.jpg (93.85 KiB) Zobrazeno 1518 krát
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Jejich web je http://www.model-scene.com. Mají tam uvedeny i výrobce. Zaujaly mě listy na posyp, pro 72 to jsou množství cca 900 ks u dubu jeno 2400 ks u břízy. To by se hodilo pro dorámky...
Nezákonné to není, není to dílo, které by bylo nějak šířeno. Na rozdíl od skenu fotek nebo textů z knih. Nezákonné by bylo, kdyby to někdo začal takto varábět, že jim to obšlehnul. Je to jen upozornění na nějaký výrobek, resp. spíše reklama pro ně. Něco jako obrázek obtisků.
U kapradí uvádějí 2 aršíky, u lopuchů, jeleního jazyka a blatouchů 6 aršíků a u plevele 5 aršíků.
No v tom je právě ta výhoda vietnamského podnebí. Člevěk se starat nemusí, příroda to obstará. Stačí když zasadíš vhodné druhy jako jsou minipalmy, pidirákos nebo pidirejže. Naopak nevhodné jsou například kaktusy a sukulenty všech rozměrů, ty by v tomto minipidiarboretu shnily.