EDIT: 19.5. 2009
Změnil jsem název z "3x špatně" na "3x jinak". To proto že jsem na mnoho nedostatků už zapoměl, mnoho chyb již nevidím a když se podívám do vitrínky, tak vidím tři modely se kterými jsem víceméně spokojen a dělají mi radost!
To především!

...a proč špatně? Protože stavba těchto tří modelů mi trvala tři roky, tedy když počítám i asi dvouletou přestávku. Snad tedy kvůli příliš se vlekoucí práci jsem měl čím dál menší vůli modely dokončit v té nejlepší kvalitě. je to snad i tím že prostě stárnu, hůř vidím, pevnost rukou se vytrácí a času modelařit je čím dál méně. No nic, do mé vitrínky to stačí a soutěží se beztak neúčastním...
Při hodnocení modelů a případných reakcích, myslete prosím na to že "jsem již za zenitem"

Hasegawa má jistě krásný povrch ovšem dělení některých celků je neobvyklé až podivné. Například dvanáct malých závěsníků je nesmyslně děleno na dva díly a jejich "paneláž" je zcela mimo. Výrobce si ušetřil práci v prostoru výstupní klapky chladiče, ta by zasloužila být odstříknuta zvlášť. A v případě podvěsné výzbroje, tedy kontejnerů SUU-14, nám tato firma připravuje nevhodnou rozborkou horké chvilky při tmelení a především broušení zadních částí "trubek".
Velmi mi naopak vyhovuje řešení uchycení vrtule jež Hasegawa praktikuje. Mohu totiž tuto choulostivou část modelu nasadit až na závěr stavby "a přece se točí"! Je to fakt který mi totiž dělá radost!

Takže...nyní Vám, vážení kolegové, představím své modely...
Omlouvám se za kvalitu fotografií, kvalitní nasvícení mi dělá potíže.

Naposledy upravil Gatling71 dne 19 kvě 2009, 10:54, celkově upraveno 3
Řecko je jiný svět a když tam jste s někým koho milujete, je ještě krásnější.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]