Vladimír Begera píše:je to krabička, takže som s povrchom nič nerobil. Klapky sú síce samostatne vylisované, ale len z dôvodu tenkej odtokovky. Ich správne uchytenie vo vysunutej polohe nie je možné bez ďalších úprav. A viac už neprezradím, lebo si pohnevám istý druh poľovníckych psov
Martin Černý 'Černoch' píše:Vladimír Begera píše:je to krabička, takže som s povrchom nič nerobil. Klapky sú síce samostatne vylisované, ale len z dôvodu tenkej odtokovky. Ich správne uchytenie vo vysunutej polohe nie je možné bez ďalších úprav. A viac už neprezradím, lebo si pohnevám istý druh poľovníckych psov
To mě stačí jako odpověď. Zatím u mě pořád vyhrává starý Monogram, sice práce s přerytím ale jinak pěkně zpracovaný. Zatím jsem Trumpetu viděl jen na fotkách ale až si jí prohlídnu naživo , možná změním názor a Monogram pujde z domu.
Martin Jursa píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Vladimír Begera píše:je to krabička, takže som s povrchom nič nerobil. Klapky sú síce samostatne vylisované, ale len z dôvodu tenkej odtokovky. Ich správne uchytenie vo vysunutej polohe nie je možné bez ďalších úprav. A viac už neprezradím, lebo si pohnevám istý druh poľovníckych psov
To mě stačí jako odpověď. Zatím u mě pořád vyhrává starý Monogram, sice práce s přerytím ale jinak pěkně zpracovaný. Zatím jsem Trumpetu viděl jen na fotkách ale až si jí prohlídnu naživo , možná změním názor a Monogram pujde z domu.
Myslim, ze Monogram oblozis zlatymi vavrinami a pojdes na cinu leda tak do Fast Foodu.
![]()
![]()
Honza Kopecký píše:Já sem zvědavej až to uvidím naživo, připadá mi to trochu jako z papíru... tmavé spáry a asi moc matný lak .
Robert Blaschke píše:Tušil som, že toto si nenecháš ujsťBude to k videniu na PZ?
Vladimír Begera píše: Dufam ze dokoncis F-100
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník