Tož sem s tym zas trochu hl. Nalepil sem na to nejaky nálepky. Eště chybi pár popisek a bude to fšecko. VOP a Sop jsou jenom nasazený. Zkusím trochu opotřebit provozem no uvidíme jak se bude dařit.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Tak jsem oprášil zatím můj nejdelší Temelín. Nechal jsem ho spinkat pěkně dlouho a věřil, že jeho čas přijde. A ejhle o dovolené jsem si řekl, že je čas trošku pokročit. Nebude to žádná sláva, protože ho dodělám tak aby byl hotovej.Jak říká kolega od nás z klubu:" do druhé řady to stačí". Tak malý pokus s washem a patinou.
No myslim si ze viga by trcala aj s piatej rady ale teraz vazne vigilante je aspon pre mna jeden s najkrajsich strojov celkovo s us navy ma nadherne rozmery aj tvary a tvoj model bude fakt impozantny krasavec velmi sa tesim na foto v galoske
Hurá, konečně jsem dorazil můj zatím nejdelší Temelín. Moc se mi do dokončení nechtělo, ale jak se říká "moje silně vyvinutá slabá vůle nakonec zvítězila". Chyb je tam dost, ale já už vážně neměl ani sílu ani chuť. Pár obrázků,zbytek bude někdy v galerce.
Mc hezký to máš, Tome. Gratuluju hlavně k dokončení. Ta moje dvaasedmdesátina je stále v temelínech, loni jsem sice na ní něco málo udělal, ale zase spadla do zapomnění a nejhorší je, že vůbec nevím proč se mi nechce ji dokončit.
Velmi Krasny kusok aj predloha aj model ja som vigu pred nedavnom dokoncil 1.72 snad ju nafotim skoro ale teraz nemam vobec cas ani na to co by som chcel skoda velmi pekne sa ti vigilante podaril Gratulujem