Zdarec palec . chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tímto modelem od Samek Models. Estli ano tak mě prosím napište jak je to velké atd... Předem dík
SAMEK Models je kvalitka, MO-s 19 Alej patří k povedeným objektům s velmi dobře vytvarovanými střílnami, jen je třeba troška tmelu na ty sekce s diamantovými příkopy u střílen. Dostal jsem ho od kamaráda, projde rekonstrukcí, foto v příloze.
Přílohy
Erst merke Dir den elegannten- Mit schrägen Flächen, runden Kanten, Fünf Rollen, den studiere fleißig, Denn das ist der "T-vierunddreißig"
Ponejpr si každý všimne- Oblé hrany, pláty šikmé na pět kol tvůj pohled míří, to je přec "Té- třicetčtyři"
Rostislav Axmann píše:není nad to mít doma 1/35 to je teprve pěkný modýlek
1-35 uvažuju o březince nebo o holým, nejhorší je že každej je originál . a ty figurky to bude teprv něco a srubové zbraně to bude ještě horší původně jsem chtěl celou tvrz do skalky u nás doma
cz 85 9mm, cz 75 compact PČR, cz 858, cz p-09 coyote důrazných argumentů jsem členem ŠG č.2
"Musím zahynout se svou skupinou armád...." Walter Model, polní maršál
,,čerstvý krátký sestřich a nablýskané holínky a zvládneš všechno na světě. což prohlásil pár minut před tou neštastnou sebevraždou''
Před několika lety jsem odlíval ze sádry (a že jí bylo dost) příklad vchodového objektu tvrze v 1/72, už i tak to je pořádný macek, jen jsem se nedostal k dokončení drobností.
začnu s něčím menším (lo vz.37 a 160 n) ale chtěl bych to tip top takže , poradil by mi někdo s armovacíma sítěmi hodlám mít jeden hotový a vedle rozdělaný další ve fázi lítí betonu
cz 85 9mm, cz 75 compact PČR, cz 858, cz p-09 coyote důrazných argumentů jsem členem ŠG č.2
"Musím zahynout se svou skupinou armád...." Walter Model, polní maršál
,,čerstvý krátký sestřich a nablýskané holínky a zvládneš všechno na světě. což prohlásil pár minut před tou neštastnou sebevraždou''